- 45,804
- 34,570
- 113
Kanka 5..5 üst degerlendıe 😀Ben de diyorum bu ne yaşıyor sabah sabah aq turborg mu deviriyor
Ekli dosyalar
-
396 KB Görüntüleme: 5
Kanka 5..5 üst degerlendıe 😀Ben de diyorum bu ne yaşıyor sabah sabah aq turborg mu deviriyor
İşteyim kardeşim ne tuborgu sen beni birde 5 ten sonra görBen de diyorum bu ne yaşıyor sabah sabah aq turborg mu deviriyor
2-2 biterKanka 5..5 üst degerlendıe 😀
Bıterse bıdaha kamyon gelır rampaya sen düşün2-2 biter
Metin maçına acele ediyim diye isim soyisim yerine bakiyeyi yazıp onayladım uğraş dur şimdi ofBıterse bıdaha kamyon gelır rampaya sen düşün
Ee yatırım ekranı gelmezkiMetin maçına acele ediyim diye isim soyisim yerine bakiyeyi yazıp onayladım uğraş dur şimdi of
Belkı yetısmemek senın ıcın daha iyidir kanka ahahahMetin maçına acele ediyim diye isim soyisim yerine bakiyeyi yazıp onayladım uğraş dur şimdi of
Beklicem onaylamazlarsa destekEe yatırım ekranı gelmezki
Verdiğin maçın aq bu kumar değil uyuşturucu bağımlığı aq verdiğin maç aisscoreda bile yok sitenin canlısına girip götünden sıkmışsın istatistik bile bakmadan sjqndnqn hayatta oynamam tutacak olsa bileBelkı yetısmemek senın ıcın daha iyidir kanka ahahah
Oran yüksek geldı la 2. Yarı 2 golVerdiğin maçın aq bu kumar değil uyuşturucu bağımlığı aq verdiğin maç aisscoreda bile yok sitenin canlısına girip götünden sıkmışsın istatistik bile bakmadan sjqndnqn hayatta oynamam tutacak olsa bile
Al 1 gol aldımOran yüksek geldı la 2. Yarı 2 gol
kazamız mubarek olsunAl 1 gol aldım
guvenılır ama cekım yavasBahigoya yatirim yapan var mi guvenilir mi
Hadi inşallah metokazamız mubarek olsun
TebriklerHadi inşallah meto
Hayırlı olsun kankammHadi inşallah meto
Hızlı mı la çıkar mı 1 tane dahaKendi kalesine attı çekik kardeş
Bakiye geç düşüyo 1x te biliyon anlık düşse varya bal gibi site 3-5 dk da düşüyoHızlı mı la çıkar mı 1 tane daha