- 3,218
- 2,272
- 113
Hatıralarım canlandı yapmaEğer gerçekten sevgilinin başkasına verdiği hissi bilseydin bunu örnek vermezdin şu an kardeşim 😅
Hatıralarım canlandı yapmaEğer gerçekten sevgilinin başkasına verdiği hissi bilseydin bunu örnek vermezdin şu an kardeşim 😅
Burada birisi vardı 2 gün beraber maç takip ettik sabahlara kadar hep maç verdim ortalama 800k para kazandı verdiğim maçlarla bana 30-40k atıcaktı sözde kayboldu birden o gün bugündür hep yollarını gözlerim bi kırmızı karanfil takıp gömleğimin cebine hep aynı yerde beklerimKanka işin kötü yanı bana 7 saat izletti izle dedi 😀 her kazandiginda seviniyoduk ulan ya kendimi aldatılmış hissediyorum resmen sevgilim başkasına veriyormuş hissiyatı 😀
Kim lan isim verBurada birisi vardı 2 gün beraber maç takip ettik sabahlara kadar hep maç verdim ortalama 800k para kazandı verdiğim maçlarla bana 30-40k atıcaktı sözde kayboldu birden o gün bugündür hep yollarını gözlerim bi kırmızı karanfil takıp gömleğimin cebine hep aynı yerde beklerim
Kanka ne realde ne sosyal medyada böyle hayatı kolpa adam görmedim inanılmaz değişik 😀Eğer gerçekten sevgilinin başkasına verdiği hissi bilseydin bunu örnek vermezdin şu an kardeşim 😅
Vay gaşmer kim oBurada birisi vardı 2 gün beraber maç takip ettik sabahlara kadar hep maç verdim ortalama 800k para kazandı verdiğim maçlarla bana 30-40k atıcaktı sözde kayboldu birden o gün bugündür hep yollarını gözlerim bi kırmızı karanfil takıp gömleğimin cebine hep aynı yerde beklerim
önemsiz boşver aramızda takılan birisiydi sürekli sonra kayboldu birden nicki değişti kaybolmadan önce vsv s siktir et öyle yani burada güven çok bir şey ifade etmiyorKim lan isim ver
Ngu mu lan yoksa senin has kankandıönemsiz boşver aramızda takılan birisiydi sürekli sonra kayboldu birden nicki değişti kaybolmadan önce vsv s siktir et öyle yani burada güven çok bir şey ifade etmiyor
Buldum kanka tangodan bahs ediyor 😀Ngu mu lan yoksa senin has kankandı
Kanka sal şu çocuğu laBuldum kanka tangodan bahs ediyor 😀
yok la ngu adamdır çok severimNgu mu lan yoksa senin has kankandı
bu tango nereliBuldum kanka tangodan bahs ediyor 😀
Kanka valla unuttum bi ara kavga ettik sinirlenip panelden bilgileri bulduydum marmara civari bi yerdeydi izmit Tekirdağ kırklareli civari suan istanbulda ama orda yaşıyorbu tango nereli
he yok benim bahsettiğim yurt dışındanKanka valla unuttum bi ara kavga ettik sinirlenip panelden bilgileri bulduydum marmara civari bi yerdeydi izmit Tekirdağ kırklareli civari suan istanbulda ama orda yaşıyor
Kim kanka soyle bilirim neyse yada boşver geçmiş gitmişhe yok benim bahsettiğim yurt dışından
Benim param sonsuz değil ki 😄Sen kirli çıkısın
Ben tek gecede 100 bin para dagıttım eyüpte kime sorsan halasoyler. Sana 3 gun once param yok dedım aradan 3 gun gecmıs bana dıyosunoı paran varmıs makaramı yapyosun. Hadı bol şans.Olmaz desende olurdu kıral varken yok demek ayrı bıseylık 10-20k cekıon atma zaten bosverde yok demek ayrı bı okuzluk hıcmı yokluk cekmedın bız her ısteyene attıgımız empatı duygumuz yuksek dıye ıyı kalplı oldugumuzdan bu hale dustuk ztn ınsallah bes parasız ölürüm ama snn gıbı paragoz kotu kalplı cımrı bıseye donusmem rahatsızlık ıcın sory bska bısı yzmıcam kbakmasın kırlettım konuyu
Kimi tutacaz