- 31,544
- 31,749
- 113
Bok gibi bir gün beyaz ya
Daha simdi başladı olm dur biBok gibi bir gün beyaz ya
Sinirlendim sabah sabah ya anına koycam patronla işçi arasında kalkmaktan bıktım awDaha simdi başladı olm dur bi
Bende ustayı dövecektim aleyküm selamSelamın aleyküm patronu dövdüm sabah dabah elim ayağım titriyor
Noldu sabah sabahBende ustayı dövecektim aleyküm selam
Patronla işçi arasında tam olarak hangi vasıfla kaldın 😅Sinirlendim sabah sabah ya anına koycam patronla işçi arasında kalkmaktan bıktım aw
Sabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmışNoldu sabah sabah
Merkez şubenin yöneticisi olarakPatronla işçi arasında tam olarak hangi vasıfla kaldın 😅
Ne genıs adammıs laSabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmış
Hangi freebet kardeşim bu
Mesele o işte geceden arasa ben 4 yerine 2 de gelir hallederim zatenNe genıs adammıs la
Bana özel kardeşim biz ana paraya da atarız cyber bizim cyberdaki gücümüzü bilirlerHangi freebet kardeşim bu
Patrona söyle seni yönetici seçtiyse kararlarına karışmasın, ustaya da güzel dille biraz kız kırmadan ardından sıkıntısı hakkında yardımcı olabileceğin durum var mı yok mu onu sor aynı olay bir daha kolay kolay tekrarlanmaz he tekrarlanırsa ustaya kimsenin kimseye ihtiyacı olmadığını söyle geçSabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmış
Bol şans broBana özel kardeşim biz ana paraya da atarız cyber bizim cyberdaki gücümüzü bilirler
Tamam annesı hastaymışta kendısı doktor mu en azından mesaj atarsın gelemıyorum dıyeMesele o işte geceden arasa ben 4 yerine 2 de gelir hallederim zaten
Kanka bizim ona ihtiyacımız var ama 🤣 bunu biliyor üstelik hani bir şarkı varya kahretsinnn aklımdasın ve sen bunun farkındasın diye o hesap 😀Patrona söyle seni yönetici seçtiyse kararlarına karışmasın, ustaya da güzel dille biraz kız kırmadan ardından sıkıntısı hakkında yardımcı olabileceğin durum var mı yok mu onu sor aynı olay bir daha kolay kolay tekrarlanmaz he tekrarlanırsa ustaya kimsenin kimseye ihtiyacı olmadığını söyle geç
Önceki gece izin günüydü bunun ben imalattaydım hatta kesin bir yerlere gitti hastalık bahane bnceTamam annesı hastaymışta kendısı doktor mu en azından mesaj atarsın gelemıyorum dıye
Yanlış anlaşılmasın dost harbi zonguldakta bi zeka sorunu var evini gidip dövseydin keşkeSabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmış