Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,544
31,749
113
Bok gibi bir gün beyaz ya

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,544
31,749
113
Noldu sabah sabah
Sabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmış

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,073
34,812
113
Sabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmış
Ne genıs adammıs la

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,463
16,810
113
Patrona söyle seni yönetici seçtiyse kararlarına karışmasın, ustaya da güzel dille biraz kız kırmadan ardından sıkıntısı hakkında yardımcı olabileceğin durum var mı yok mu onu sor aynı olay bir daha kolay kolay tekrarlanmaz he tekrarlanırsa ustaya kimsenin kimseye ihtiyacı olmadığını söyle geç

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,544
31,749
113
Patrona söyle seni yönetici seçtiyse kararlarına karışmasın, ustaya da güzel dille biraz kız kırmadan ardından sıkıntısı hakkında yardımcı olabileceğin durum var mı yok mu onu sor aynı olay bir daha kolay kolay tekrarlanmaz he tekrarlanırsa ustaya kimsenin kimseye ihtiyacı olmadığını söyle geç
Kanka bizim ona ihtiyacımız var ama 🤣 bunu biliyor üstelik hani bir şarkı varya kahretsinnn aklımdasın ve sen bunun farkındasın diye o hesap 😀

JoeQuanqa

Aha üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
57,089
31,710
113
Yanlış anlaşılmasın dost harbi zonguldakta bi zeka sorunu var evini gidip dövseydin keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...