- 42,081
- 42,822
- 113
@Mrlbra gökhan sazdağı asist yaparsa dmOlum bunu benim demem lazım amk 😀 hayatımda ödül şans parası için etiket almadım desem yeridir 😀
@Mrlbra gökhan sazdağı asist yaparsa dmOlum bunu benim demem lazım amk 😀 hayatımda ödül şans parası için etiket almadım desem yeridir 😀
Bu doktorda para bitmez. Biterse 10 gün dağıtım yaptıkları bakar doktora. İyi dağıtım yaptı. 50 k çekip yaklaşik 15 k dağıtmak her babayiğidin harcı değilParan bittigi gün içinde olursun doktor hiç merak etme
Ne kadar vurdun acil söyle Recaihadi pavyona gidek![]()
Dm kapalı dost@Mrlbra gökhan sazdağı asist yaparsa dm
Hafif de salak zaten az oynasak köprücük kemiğinde bişeyler içerizCaizdir o kadının göbek deliğinden dene birde daha tatlı oluyor viski
Teşekkürler dost cok kibarsinValla budan sonra rol acmicam 5 6 tane adam var zaten forumda kazanırsam onlara odul atacam gerisi yalan
Aynen bakar kanka aynen bakar kanka aynen bakar kanka aynen bakar kankaBu doktorda para bitmez. Biterse 10 gün dağıtım yaptıkları bakar doktora. İyi dağıtım yaptı. 50 k çekip yaklaşik 15 k dağıtmak her babayiğidin harcı değil
Dene pişman olmazsınHafif de salak zaten az oynasak köprücük kemiğinde bişeyler içeriz
Bitmezse sana atarız dost o zamanBu doktorda para bitmez. Biterse 10 gün dağıtım yaptıkları bakar doktora. İyi dağıtım yaptı. 50 k çekip yaklaşik 15 k dağıtmak her babayiğidin harcı değil
Hocam bugün beraber kaldığınız maç skoru toplamının 2.50 katı 🤣Ne kazandık dost
Bir dahakine yalvarırım yüzüme otur diyecem ne olacaksa olsunDene pişman olmazsın
Şu mesajda tek doğru info yok amk 7-8 kere okudumBu doktorda para bitmez. Biterse 10 gün dağıtım yaptıkları bakar doktora. İyi dağıtım yaptı. 50 k çekip yaklaşik 15 k dağıtmak her babayiğidin harcı değil
Dedenin torundan küçük çıktığı yaş problemi sorusu gibi oldu dostHocam bugün beraber kaldığınız maç skoru toplamının 2.50 katı 🤣
Yalvar lütfenBir dahakine yalvarırım yüzüme otur diyecem ne olacaksa olsun
Bak bakalım parkeci dost üstte kırmızı bişey yanmış olması lazımBu doktorda para bitmez. Biterse 10 gün dağıtım yaptıkları bakar doktora. İyi dağıtım yaptı. 50 k çekip yaklaşik 15 k dağıtmak her babayiğidin harcı değil
Youwin yarın öğlen gönderir 2 gibi dm 4-5 olur 😀Bak bakalım parkeci dost üstte kırmızı bişey yanmış olması lazım
Bu adama bakamadık direk huzurevine yerleştirdikAynen bakar kanka aynen bakar kanka aynen bakar kanka aynen bakar kanka
vurmadımda vurcam bu hafta tümbetli olma haftamNe kadar vurdun acil söyle Recai