- 31,307
- 31,475
- 113
Kardeşim rol başbaşa idi hani 😗2 fark atar houston ceyrekte bu da gelirse ödul![]()
Kardeşim rol başbaşa idi hani 😗2 fark atar houston ceyrekte bu da gelirse ödul![]()
Son mesajı güldürdü@Başkan senin mesai ne zaman başlıyor
Adam benim konuya geldi ferdi para atmış bana helalik istemiş dedi ferdi acaba kalıcı banmi yediMaaş almiş la
O kupondu ege sürükledi uyucaktim la puahah birde kasa basmiyoz para lazim diye kâr marji azKardeşim rol başbaşa idi hani 😗
Yok 2 günü var banınınAdam benim konuya geldi ferdi para atmış bana helalik istemiş dedi ferdi acaba kalıcı banmi yedi
Banı hıssetmıs adam 😀😀😀Sübhanallah
Sende uzun zamandır ban yemiyon kankaBanı hıssetmıs adam 😀😀😀
Havalar ısındı dısardayımSende uzun zamandır ban yemiyon kanka
Halledelim kardeşim iyi hissetmiyorum bu kuponda 😅O kupondu ege sürükledi uyucaktim la puahah birde kasa basmiyoz para lazim diye kâr marji az
Kanka?Sende uzun zamandır ban yemiyon kanka
Alt mantikliydi aslinda ama nba e alt alinmaz işteHalledelim kardeşim iyi hissetmiyorum bu kuponda 😅
Üst de alınmaz 😅Alt mantikliydi aslinda ama nba e alt alinmaz işte
Pardon atam elin ogluKanka?
Senjn kodladigin kisi kim cikti simdiKanka?
Evi inlettim 64 sayi bekliyorum suanÜst de alınmaz 😅
Playoffta alinmaz dogru puahha 2 dk 4 ckti laÜst de alınmaz 😅
Kanka öyle birisi para atmadı ben sapsapın adnı kısalttım bilerek troll için sapsap gelmiş ferdi atacaktı diyor adam kendi adının kodunu bilmiyor snsksksSenjn kodladigin kisi kim cikti simdi
Kanka eşleşmeye bagli ama playoffta üst alma cok ilk maclar cok üst oldu supriz aslindaEvi inlettim 64 sayi bekliyorum suan