- 3,211
- 2,237
- 113
Tebriksİlk defa grand görmüş oldum
Tebriksİlk defa grand görmüş oldum
Valla grand dustu la bise ödemedi ama olsunBen senin şizofren olduğunu düşünüyorum dünden beri
Kanka grand vermese bile o çanda en az 500-1k bırakıyorValla grand dustu la bise ödemedi ama olsun
Tek grand ödeme yapmaz ayrıca 75₺ altına jacpot ödemesi yokValla grand dustu la bise ödemedi ama olsun
Ben senin şizofren olduğunu düşünüyorum dünden beri
He o zaman bise alamazmisimTek grand ödeme yapmaz ayrıca 75₺ altına jacpot ödemesi yok
Girmedi ki iste farmda atti 5 canda giriyor oyunaKanka grand vermese bile o çanda en az 500-1k bırakıyor![]()
He bende girip grand çan verdi sandımGirmedi ki iste farmda atti 5 canda giriyor oyuna
Öyle olsa 250k da 75tl bet altına verilmioms @Mrlbra dediğine göreHe bende girip grand çan verdi sandım
Ya hayır 3 grand yakalamasa bile en son çan toplarken granda da miktar veriyorÖyle olsa 250k da 75tl bet altına verilmioms @Mrlbra dediğine göre
Öyle bizzat yaşadım dünnÖyle olsa 250k da 75tl bet altına verilmioms @Mrlbra dediğine göre
Bide 3 tane mi yakalaması lazım 1 tane neyine yetmiyorYa hayır 3 grand yakalamasa bile en son çan toplarken granda da miktar veriyor
Vay beÖyle bizzat yaşadım dünn
O bell link oyunlarındsYa hayır 3 grand yakalamasa bile en son çan toplarken granda da miktar veriyor
Bell linkten bahsediyoz zatenO bell link oyunlarınds
1 taneye sadece oyın içinde olursa veriyor betin 50 katını normal formda vermıyorBide 3 tane mi yakalaması lazım 1 tane neyine yetmiyor
Bell linkte zatenO bell link oyunlarınds