Küfür direk garanti10 kişi yerine dedin yani sjsjsns
Küfür direk garanti10 kişi yerine dedin yani sjsjsns
Kardeş beni niye etiketlemiyorsun, biz ekmek yemeyelim mi yani@Mrlbra @egehandro 2.30 a kadar betgite atın yatır çek yapın yarın 3 de 500 fb ekleyecek
MaalesefBorcunu odersen atarım 1k
Dkskkdjdkskkd ins sövmez açıkça dedim 1i 1,5 yapalım derken patlıcaz yoksa diye 😅10 kişi yerine dedin yani sjsjsns
Var mı 1.5 k kardeşimKardeş beni niye etiketlemiyorsun, biz ekmek yemeyelim mi yani
Gaddar olay çok farklı biliyon mu🤣Kardeş beni niye etiketlemiyorsun, biz ekmek yemeyelim mi yani
Elendin o zaman kardeşimMaalesef
Helalleşiriz yakında 😂Dkskkdjdkskkd ins sövmez açıkça dedim 1i 1,5 yapalım derken patlıcaz yoksa diye 😅
@Mrlbra beterin beteri varmış demi yat kalk şükret banaBorcunu odersen atarım 1k
Borcu yoktur ona ajajsjs@Mrlbra beterin beteri varmış demi yat kalk şükret bana
@Fterim1905 deli kardeşim kendisini Polonya'da zannediyor zeytinburnunda pilavcı tezgahı var arada mutlu olsun diye borcum var numarası yapıyorum@Mrlbra beterin beteri varmış demi yat kalk şükret bana
Kardeşim adam 1 den de vazgececek 😂Dkskkdjdkskkd ins sövmez açıkça dedim 1i 1,5 yapalım derken patlıcaz yoksa diye 😅
Bilmek istemiyorum artık kardeşim listedesinGaddar olay çok farklı biliyon mu🤣
Kıllığına 2.31 de yollarsa küfürden daha büyük bir zevk olur🤣Dkskkdjdkskkd ins sövmez açıkça dedim 1i 1,5 yapalım derken patlıcaz yoksa diye 😅
Niçin kardeşimVar mı 1.5 k kardeşim
Nfkskdkkde fark etmez ki ha biz kaybetmisiz ha o atmamış 😅Kardeşim adam 1 den de vazgececek 😂
Sonunda locaya girdikBilmek istemiyorum artık kardeşim listedesin
Betgitr içinNiçin kardeşim
Betgit 1.5 a 500 fb 5 çarkNiçin kardeşim
2.30 son olmasa yapılırdı 1.5Nfkskdkkde fark etmez ki ha biz kaybetmisiz ha o atmamış 😅