- 4,385
- 7,400
- 113
Bol şanslarİçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 935378
Sansin bol olsun dost gelir umarimİçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.
Kuponu bilmem şarki 100/100İçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.
Kardeş kupon içinde şu şekilde yorumlar yazmayın en ayar olduğum hareket.Neye göre gelmiş mesela?Yatarsa ödeyecek misin parasını.Her şeyi yazın ama şu boş muhabbeti yapmayın defalarca kez yazıyoruz yavkupon gelmiş bile cano hayırlı olsun
Bol şans
Bol şanslar
Sağolun varolun dostlarKuponu bilmem şarki 100/100
Bol şansİçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.
Bol şans dostİçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.
gelmezse 3kyı öderim baskette medyum gibiyimdirKardeş kupon içinde şu şekilde yorumlar yazmayın en ayar olduğum hareket.Neye göre gelmiş mesela?Yatarsa ödeyecek misin parasını.Her şeyi yazın ama şu boş muhabbeti yapmayın defalarca kez yazıyoruz yav
Güzel kardeşim kupon gelse yada gelmezse sonuçlanmadan kupon geldi falan yazmayın bak özellikle rica ediyorum bu duruma aşırı irilte oluyorum yapma lütfengelmezse 3kyı öderim baskette medyum gibiyimdir
gelirse sen ne veriyon kanks
Bol sansİçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.
Gönlünce olsun dostum, 🙏🍀😇İçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.
Bol şanslarİçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.
Sahurda görüşmek üzere 😎Tek tek teşekkür ediyorum dostlar hepinize
O zaman Houston’da buradayızİçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.
Bol sansİçime doğduğu gibi oynadım.Baskonianın Barcelonayı yeneceğini ve Orlandonunda ilk çeyrek daha ağır basacağını biliyordum.2 maç geldi sadece Houston ilk çeyreği kazanır kaldı.Umarım oda gelir güzel oran içime sinen kupon oldu.Herkese bol şanslar.