- 7,675
- 3,338
- 113
Valla bir lira bile alamadım yav belli 26 da kötü gidecekO yüzden ayaktayım ya sıfırla girdik yılbaşına
Valla bir lira bile alamadım yav belli 26 da kötü gidecekO yüzden ayaktayım ya sıfırla girdik yılbaşına
Forumdakiler iyi para koydu senle ben kaldık demek ki .. 1-2 de para vardı neye oynasam kaybetti hepO yüzden ayaktayım ya sıfırla girdik yılbaşına
Evet kötü geçecek belli oldu zaten düşün 2026 Jojo özel olan açmıştı açar açmaz gördüm girdim aldırmadı hiçbir şekil aldırmadı çok denedim Çok denedim aldırmadı şansım burada gitti zatenValla bir lira bile alamadım yav belli 26 da kötü gidecek
Valla reis öyle yavForumdakiler iyi para koydu senle ben kaldık demek ki .. 1-2 de para vardı neye oynasam kaybetti hep
Ya bahtım var ya benim çok karayaForumdakiler iyi para koydu senle ben kaldık demek ki .. 1-2 de para vardı neye oynasam kaybetti hep
Allah o jojonun belasını versin abi sitemleri çok kötü tanıdık 8 hesaptan oldu sadece 1 inde 10 k uatirim i varmisEvet kötü geçecek belli oldu zaten düşün 2026 Jojo özel olan açmıştı açar açmaz gördüm girdim aldırmadı hiçbir şekil aldırmadı çok denedim Çok denedim aldırmadı şansım burada gitti zaten
Reis yok ya bu ara neye girsem kayıp hep yeni yılda biraz olsun ara veririz umarımYa bahtım var ya benim çok karaya
Lan kaç tane hesabın var Onu geçtim neyse de sen bir tanesini almışsın ben o bir taneyi alsaydım şu an uyuyordumAllah o jojonun belasını versin abi sitemleri çok kötü tanıdık 8 hesaptan oldu sadece 1 inde 10 k uatirim i varmis
Ne kadar boktan betco varsa yatırım yaptım ben de jojoya yapmamışım alamaıdmLan kaç tane hesabın var Onu geçtim neyse de sen bir tanesini almışsın ben o bir taneyi alsaydım şu an uyuyordum
Abi ben almadim arkadaş aldı dedim ya bana niye kizin vallahi ben hiç alamadım jojodan vermedi kimlik onayı bile yaptinLan kaç tane hesabın var Onu geçtim neyse de sen bir tanesini almışsın ben o bir taneyi alsaydım şu an uyuyordum
Bana kızma ben almadım iyi oku abi mesajiLan kaç tane hesabın var Onu geçtim neyse de sen bir tanesini almışsın ben o bir taneyi alsaydım şu an uyuyordum