- 4,386
- 7,400
- 113
Bol şans
Şansına ortak oldum,
Knicks maçını aldım 120.5 üst
Güzel yıllar kardeşim
Hayırlı huzurlu nice yıllara dostlarBol şans dost
Bol şans
Şansına ortak oldum,
Knicks maçını aldım 120.5 üst
Güzel yıllar kardeşim
Hayırlı huzurlu nice yıllara dostlarBol şans dost
bol şanslarYılın ilk NBA bahsini aldık.Gelirse dostlarımıza dmden ulaşırız.Herkese huzurlu ve sağlıklı güzel bir yıl diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 908550
Sas maçına çok güveniyordum.Bugün özellikle Noel olduğu için birazda şov olabilir maçlarda.Umarım wonlarızAktı maşallah
Diğer maç okc üst deniyecem
Hayırlısı
Umarim kazNirsn kardesm 🧿🧿Sas maçına çok güveniyordum.Bugün özellikle Noel olduğu için birazda şov olabilir maçlarda.Umarım wonlarız
Sas maçına çok güveniyordum.Bugün özellikle Noel olduğu için birazda şov olabilir maçlarda.Umarım wonlarız
Bu varlıklar Noel yaptı umarım okc de üst olur tad verirUmarim kazNirsn kardesm 🧿🧿
İnsallah sendr kazanirsin ozimm 🧿🧿Bu varlıklar Noel yaptı umarım okc de üst olur tad verir
Ben ona hix bakmasm ins okc gevsek baslamazTosun zionabbak ilk devre 20 sayı reis ne yaptık maçı ondanmi ne aldin
bol şans dostYılın ilk NBA bahsini aldık.Gelirse dostlarımıza dmden ulaşırız.Herkese huzurlu ve sağlıklı güzel bir yıl diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 908550
İnsBen ona hix bakmasm ins okc gevsek baslamaz
Maç sonuçlanmadan maç geldi yapmayalım en sevmediğim hareket dost aman diyeyimTek maça kaldı zoom da atar 5 sayi
Tamam reis kbMaç sonuçlanmadan maç geldi yapmayalım en sevmediğim hareket dost aman diyeyim
İnsallah oda gelir gonlu nguzel kardesm🙏🧿San Antonio Spurs yarıya 5 dakika kala wonladık
Zion Williamson yarıya 20 sayıda girdi 5 sayıya onuda alırız içeriye.Şimdi OKC maçındayız
Eee dostlar yılbaşına nasıl girdiniz kafalar falan matiz mi? 😅İnsallah oda gelir gonlu nguzel kardesm🙏🧿
Gardasm ben evliyim 14 yasnda oglan var ben elendm 😂😂Eee dostlar yılbaşına nasıl girdiniz kafalar falan matiz mi? 😅
O yaş kacGardasm ben evliyim 14 yasnda oglan var ben elendm 😂😂