Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Lizabet 500 TL Deneme Bonusu Yatırımsız

jackjane

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77
17
28
Bana aranma talebi oluşturdu bekliyoruz yarım saattir

Kerem89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
388
118
43
Sitemizde şuanda ne yazık ki bir deneme bonusu bulunmamaktadır. Dilerseniz çok avantajlı %100 çevrimsiz bonusumuzdan ilk yatırımınız için yararlanabilirsiniz. Ayrıca tüm hediye ve süprizlerimiz için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Direk bunu yazi canli uye olmadim zaten daha

Memosego06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
139
64
28
Sitemizde şuanda ne yazık ki bir deneme bonusu bulunmamaktadır. Dilerseniz çok avantajlı %100 çevrimsiz bonusumuzdan ilk yatırımınız için yararlanabilirsiniz. Ayrıca tüm hediye ve süprizlerimiz için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bana da arayınca ekleme yapılacak dedi simdi

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,057
113
500tl veriyor o da 25000 yap 500 çek birde sms gelenlere diyor hayatta üye olmayın şöyle bonus bile özelse dükkanı kapatsınlar

luffy1907

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
49
18

Ben üye

Ben üye oldum sonrada Canlı desteğe bu yazıyı attım 2 dk sonra eklediler ama garanti diyemem bende işe yaradı bana sms gelmemişti

Lizabette beyazdan yatirimsiz 500 tl deneme ve ilk yatirima ozel yuzde yuz geri iade icin guncel link https://linkly.link/2Etsb

jackjane

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77
17
28
Ben üye

Ben üye oldum sonrada Canlı desteğe bu yazıyı attım 2 dk sonra eklediler ama garanti diyemem bende işe yaradı bana sms gelmemişti

Lizabette beyazdan yatirimsiz 500 tl deneme ve ilk yatirima ozel yuzde yuz geri iade icin guncel link https://linkly.link/2Etsb
Evet arkadaşlar yazın desteğe isim yoksa aranma talebi olustur diyorlar. Biraz uzun bekledik aramayı ama aradılar numara sonu 41 açın. Arama sonrası ekliyorlar.

Kerem89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
388
118
43
Evet arkadaşlar yazın desteğe isim yoksa aranma talebi olustur diyorlar. Biraz uzun bekledik aramayı ama aradılar numara sonu 41 açın. Arama sonrası ekliyorlar.
Beni simdi aradilar adiniza davet yok ama listeye yazdim arkadaslar baksin kontrol etsin dedi eklemiyir

Eray625

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
110
78
28
dün üye olmuştum arama talebi ilettim arama olmadı olduysa da ben açmadım ama bonus eklenmiş 500 tl

Eray625

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
110
78
28
çevrim, çekim kuralını da canlıya sordum 2500 yap 500 çek şeklinde.
1768212414384.png

jantiexe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
242
77
28
Lizabet temsilciniz Sıla ben...Size özel 250 TL Hos Geldin Bonusumuz mevcuttur... Canlı destekten talep edebilirsiniz..https://linkly.link/2Etrd