Eklediler şimdi
Ekli dosyalar
-
518 KB Görüntüleme: 462
-
623.3 KB Görüntüleme: 452
Bana da arayınca ekleme yapılacak dedi simdiSitemizde şuanda ne yazık ki bir deneme bonusu bulunmamaktadır. Dilerseniz çok avantajlı %100 çevrimsiz bonusumuzdan ilk yatırımınız için yararlanabilirsiniz. Ayrıca tüm hediye ve süprizlerimiz için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Direk bunu yazi canli uye olmadim zaten daha
Bende uye olayimmi ozaman senceBana da arayınca ekleme yapılacak dedi simdi
Üye ol arama talebi oluştur kanka ararlar bugün yarınBende uye olayimmi ozaman sence
Uye oldum aranma talebi verdim bakalim seni aradiklarindq yazarmisinÜye ol arama talebi oluştur kanka ararlar bugün yarın
Yazarım gardaşımUye oldum aranma talebi verdim bakalim seni aradiklarindq yazarmisin
Arama büyük site olmadığı sürece hemen gerceklesmez kanka zatenKaç saattir arayan yok dümen gibi
Ne 25bini ne diyosun500tl veriyor o da 25000 yap 500 çek birde sms gelenlere diyor hayatta üye olmayın şöyle bonus bile özelse dükkanı kapatsınlar
Ben üyeSitemizde şuanda ne yazık ki bir deneme bonusu bulunmamaktadır. Dilerseniz çok avantajlı %100 çevrimsiz bonusumuzdan ilk yatırımınız için yararlanabilirsiniz. Ayrıca tüm hediye ve süprizlerimiz için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Ben üye oldum sonrada Canlı desteğe bu yazıyı attım 2 dk sonra eklediler ama garanti diyemem bende işe yaradı bana sms gelmemiştiSitemizde şuanda ne yazık ki bir deneme bonusu bulunmamaktadır. Dilerseniz çok avantajlı %100 çevrimsiz bonusumuzdan ilk yatırımınız için yararlanabilirsiniz. Ayrıca tüm hediye ve süprizlerimiz için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Evet arkadaşlar yazın desteğe isim yoksa aranma talebi olustur diyorlar. Biraz uzun bekledik aramayı ama aradılar numara sonu 41 açın. Arama sonrası ekliyorlar.Ben üye
Ben üye oldum sonrada Canlı desteğe bu yazıyı attım 2 dk sonra eklediler ama garanti diyemem bende işe yaradı bana sms gelmemişti
Lizabette beyazdan yatirimsiz 500 tl deneme ve ilk yatirima ozel yuzde yuz geri iade icin guncel link https://linkly.link/2Etsb
Beni simdi aradilar adiniza davet yok ama listeye yazdim arkadaslar baksin kontrol etsin dedi eklemiyirEvet arkadaşlar yazın desteğe isim yoksa aranma talebi olustur diyorlar. Biraz uzun bekledik aramayı ama aradılar numara sonu 41 açın. Arama sonrası ekliyorlar.
Dostum bu mesajı ilettim bana 1000 TL eklediler 😀Lizabet temsilciniz Sıla ben...Size özel 250 TL Hos Geldin Bonusumuz mevcuttur... Canlı destekten talep edebilirsiniz..https://linkly.link/2Etrd