Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Leograndbet 1000 TL Deneme Bonusu

aren3453

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3
0
3
Beş dakka içinde 15k yaptım 1000tl çekim yaptım sonra on dakka sürmedi geldi başarılı 🫵

harunkrtke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,348
634
113
Rulette 29 a bastım 500x verdi 17.5k oldu lan dmsmxndn

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,576
31,918
113
O hangi dallas Dün burada diyordu slotta tek geçerli 8.000 lira yapmıştım slotta erittim o tenekeyi yüzünden

Dogan5516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
33
28
Bir buçuk saati geçti 500 TL parayı kriptoyla hala gonderemedi pes dogrusu

aren3453

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3
0
3
15K yaptım çekim verdim düzeltme yaptı ilk iptal etti...bakiye mi 1000TL yaptılar tekrar çekim verdim beş dakka sürmedi havale geldi..

queanthe52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
504
257
63
Nasıl bir şans istiyorum biliyor musun yılbaşı günü cepte para olmasan jojoda kodu alıp 20tl vermesini isteyip sonra orda aviatora girip tek seferde 1000 yapıp slotta satın alım yapıp max win vurup partilemek istiyorum 🤣🤣🤣
Sen bu kafayla yeni yıla parasız girer yıl boyunca da sıkıntılı dönemler yaşarsın 😀

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
388
63
Yeni Üyelere Özel 1000 TL Deneme Bonusu!
Leo Grand ailesine katılan herkese anında hediye! Hiçbir yatırım şartı olmadan, sadece üye ol ve 1000TL’lik deneme bonusunla kazanmaya başla! Şansın bol, kazancın yüksek olsun!

• Üyelik bonusu ile dilediğiniz alanda oyunlara katılım sağlayabilirsiniz.

• Almış olduğunuz deneme bonusunun herhangi bir çevrimi bulunmamaktadır.

• Almış olduğunuz Bonus ile bakiyenizi 10.000₺ yaptıktan sonra 500₺ veya Bakiyenizi 15.000₺ yaptıktan sonra 1.000₺ olarak çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemden sonra arkada kalan bakiye düzenlenecektir. Yatırım yaparak güncel promosyonlardan yararlanabilirsiniz.

• Çekim talebinizi Havale (EFT) olarak oluşturmanız gereklidir. Kalan tutar çekim işleminde bakiyenizden kaldırılır.

• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.

• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz.

• Kullanıcının kural dışı faaliyetlerde bulunduğu ya da hile yaptığı tespit edilir ise bonus ve kazançları geçersiz sayılır ve mevcut bakiyesi düzenlenir.

LeoGrandBet iyi oyunlar, bol şanslar diler.
35 TL olan bonusa 1000 TL demelerinden dolandırıcı olduklarını anlarsınız biride demiyor direk nakit vereyim ne olacak illa böyle palavralar yapacaklar

anildemircan

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
12
3
hacksaw oynadım gereksiz açıktı oyunlar 5 dakkada 16k oldu turbo havale ile cektim 5 dakkada cekimimde geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler

startr277

Üye
Ultra Onaylı
Yeni Üye
TC Onaylı
18
6
3
15600 yaptim 1000 cekim verdim 10dk içinde geldi şaşırdım beklemiyodum kimlik falan istemedi