- 256
- 98
- 43
Bende 500 çekim verdim mobil bankacılık yok illaki gelir diye düşünüyorum
Cok uzun anltmissin 20 spinde catrix de max win de yeterNasıl bir şans istiyorum biliyor musun yılbaşı günü cepte para olmasan jojoda kodu alıp 20tl vermesini isteyip sonra orda aviatora girip tek seferde 1000 yapıp slotta satın alım yapıp max win vurup partilemek istiyorum 🤣🤣🤣
Okumayi seven toplum olsaydik keşke.Şartlar yazıyor okumuyormusunuz? Okuma yazmanız mı yok
Kanka öyle kolay oluyor ya hahaha jojoda olsun o zaman Matbet 250ye sabitliyor hahahahaCok uzun anltmissin 20 spinde catrix de max win de yeter
300 bin TL verir güzel para 💸 💸 💸Cok uzun anltmissin 20 spinde catrix de max win de yeter
Nasıl sabitliyor kral matbetKanka öyle kolay oluyor ya hahaha jojoda olsun o zaman Matbet 250ye sabitliyor hahahaha
Kanka dün çocuk 9000 küsür kazandı 250ymiş max kazanç matta sabitlediNasıl sabitliyor kral
Kesmez 2.3 milyon olacak300 bin TL verir güzel para 💸 💸 💸
Valla ilk defa duydum Gates te 50 TL verdi catrix te 1500 oldu sabitlemedi devam ettik kaybettikKanka dün çocuk 9000 küsür kazandı 250ymiş max kazanç matta sabitledi
Kral 6 bete anca max 300 bindir gerisini bilemem 💸Kesmez 2.3 milyon olacak
Sen beti 20 ye cevircen ustune max alcan isteKral 6 bete anca max 300 bindir gerisini bilemem 💸
Bize ödemez kral boşuna hayal kurup kafa yormayalim başka bahara artıkSen beti 20 ye cevircen ustune max alcan iste
Kanka dün ilk kez öyle yapmışlarValla ilk defa duydum Gates te 50 TL verdi catrix te 1500 oldu sabitlemedi devam ettik kaybettik
alındı,teşekkürlerYeni Üyelere Özel 1000 TL Deneme Bonusu!
Leo Grand ailesine katılan herkese anında hediye! Hiçbir yatırım şartı olmadan, sadece üye ol ve 1000TL’lik deneme bonusunla kazanmaya başla! Şansın bol, kazancın yüksek olsun!
• Üyelik bonusu ile dilediğiniz alanda oyunlara katılım sağlayabilirsiniz.
• Almış olduğunuz deneme bonusunun herhangi bir çevrimi bulunmamaktadır.
• Almış olduğunuz Bonus ile bakiyenizi 10.000₺ yaptıktan sonra 500₺ veya Bakiyenizi 15.000₺ yaptıktan sonra 1.000₺ olarak çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemden sonra arkada kalan bakiye düzenlenecektir. Yatırım yaparak güncel promosyonlardan yararlanabilirsiniz.
• Çekim talebinizi Havale (EFT) olarak oluşturmanız gereklidir. Kalan tutar çekim işleminde bakiyenizden kaldırılır.
• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.
• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz.
• Kullanıcının kural dışı faaliyetlerde bulunduğu ya da hile yaptığı tespit edilir ise bonus ve kazançları geçersiz sayılır ve mevcut bakiyesi düzenlenir.
LeoGrandBet iyi oyunlar, bol şanslar diler.
Vay anasını kötü olmuş 250 TL nedir yauwKanka dün ilk kez öyle yapmışlar
kaç betten oynadın reisBig bass düz
nerde yaptın reiskasa 10k oldu 1.50 orana basıyım mı çekiyimmi çok kararsızım :d