- 11,658
- 11,934
- 113
x2 eklediler aptal bunlarVaybe kendi jojo kullanici adimi vereydim bana gonderseydin dost puaha
Art niyetli biri olsa uydurur bunları
x2 eklediler aptal bunlarVaybe kendi jojo kullanici adimi vereydim bana gonderseydin dost puaha
Sitelerin çoğu kahru perisan olsun dost bu sitelere iyilikmi yapılırUlan Erhan içimden geçen şeyi söyledin biliyor musun 😄 😄 😄 😄 😄
Yok knki çıkartırlar onu sonra uğraşılmazNesini bekliyorsun direk oynasana
Yanlış yaptın cevrim yapıp cekim yapman lazım di bu sitelerin neyine iyilik yapıyorsun dostx2 eklediler aptal bunlar
Deme la çoksa kırpıp atsaydın ordan değerlendirirdik ama 3/5 için değmez az saYok knki çıkartırlar onu sonra uğraşılmaz
Böyle mallık olamaz belaya kaldık zorla oynatacaklar 😂Sitelerin çoğu kahru perisan olsun dost bu sitelere iyilikmi yapılır
+00Yanlış yaptın cevrim yapıp cekim yapman lazım di bu sitelerin neyine iyilik yapıyorsun dost
La oyna boşverBöyle mallık olamaz belaya kaldık zorla oynatacaklar 😂
Benimde başıma geldi arada tutar yüksek değilse oyna gitsin farketmezler bile 4 5 tane site bana da yatırımın 2 kati eklediler oynadım cektim birsey olmadiBöyle mallık olamaz belaya kaldık zorla oynatacaklar 😂
hocam çevir çek mata atx2 eklediler aptal bunlar
Ne kadar fazla yatırdıBöyle mallık olamaz belaya kaldık zorla oynatacaklar 😂
2x demişNe kadar fazla yatırdı
Arkadaşa gönder var bir Erhan'a bir bana 😄 😄x2 eklediler aptal bunlar
Olmaz haramdır haramŞaka maka oyuna gitsin ya onun farkına varmazlar ya
Oynuyor zaten haram zaten günah değil mi oynamaktaOlmaz haramdır haram
Iste haramın için de olan adam haram diyor puaha milleti dolandırmak namussuzluktur ama siteler bize çok çektiriyor onların parasını çatır çutur yemek lazımOynuyor zaten haram zaten günah değil mi oynamakta
Onların parasını yemek haktır zaten yaIste haramın için de olan adam haram diyor puaha milleti dolandırmak namussuzluktur ama siteler bize çok çektiriyor onların parasını çatır çutur yemek lazım