- 107,086
- 60,288
- 113
Bayagidir boyle rezil port gormemistim
Herşeyin tadı kaçtı muromDikerim böyle kodu ya 30 Spin aldık Sugar binde ₺1'den eklemiş minimum maksimum 10.000 çekim diyor sheraton var ya 😄
Böyle bir şey yok ya bir ton ağzıma geleni saydım Ramazan günü günaha soktu Beni ya Böyle bir şey olamaz yaHerşeyin tadı kaçtı murom
Allah belalarını versin onların dailk yarı bitti 26 fark
İnsanlarla dalga geçiyorlar murom 1 TL den spin verip 10k yap diyorBöyle bir şey yok ya bir ton ağzıma geleni saydım Ramazan günü günaha soktu Beni ya Böyle bir şey olamaz ya
Ya Böyle bir şey olamaz ki ya Biz de hata bu kodları almasak bak oyuncular bu kodları almasın siteye de yatırımları biraz kessin bak nasıl para dağıtıyorlarİnsanlarla dalga geçiyorlar murom 1 TL den spin verip 10k yap diyor
Öyle murom valla eskiden böyle şeyler yoktu 25 TL verip 100 yap çek derlerdi değerliydi paraYa Böyle bir şey olamaz ki ya Biz de hata bu kodları almasak bak oyuncular bu kodları almasın siteye de yatırımları biraz kessin bak nasıl para dağıtıyorlar
Vay 100.000 kişilik kod atacak bakalım bu ne şart koşacakÖyle murom valla eskiden böyle şeyler yoktu 25 TL verip 100 yap çek derlerdi değerliydi para