- 11,098
- 3,305
- 113
İlk yarı 9 atmış ne güzel 5 er sayı da 3 ve 4. Çeyrek atsa olacak daha çok var sayılar yakın gelme ihtimali yüksek6-7 dk boş boş gezdi malak normadlir
İlk yarı 9 atmış ne güzel 5 er sayı da 3 ve 4. Çeyrek atsa olacak daha çok var sayılar yakın gelme ihtimali yüksek6-7 dk boş boş gezdi malak normadlir
Alperen kötü bugünSorma onu nasıl almam ya
Brandon ingramı çıkarttım bu knuppel yerine oda şow yapıyor vay anasınıİlk yarı 9 atmış ne güzel 5 er sayı da 3 ve 4. Çeyrek atsa olacak daha çok var sayılar yakın gelme ihtimali yüksek
Alpereni yıprattı charlottelilerAlperen kötü bugün
Hep öyle olur zaten dost ama bu knupeel da bir anda patlama yapabilir belli olmaz umut var halaBrandon ingramı çıkarttım bu knuppel yerine oda şow yapıyor vay anasını
Aha geri düştü Charlotte şimdi girer kaptan knuppelHep öyle olur zaten dost ama bu knupeel da bir anda patlama yapabilir belli olmaz umut var hala
Bol şans diliyorum canımİyi geceler , Hayırlı sabahlar
Herkesin işi kolaylaşsın , Havadan herkese para gelsin sebepsiz.
şöyle bir hasta var elimizde iyileştirebilir miyiz ?
Destek olanlarla paylaşırız ekmeğimizi.
Bol şanslar
Full oynar artik sorumluluk alması lazım bridges te cezalı iken atması lazımAha geri düştü Charlotte şimdi girer kaptan knuppel
Aynen bu çeyrek 2 3 sayı atsa idi gene iyi olurduAha geri düştü Charlotte şimdi girer kaptan knuppel
atamıyor ibineYokmu hala sayi sahur yapıyorum hiç bakamadım maca
Her mac 10 tane 3 luk deniyen adam bu mac adam akilli deneme bile yapmamışatamıyor ibine