- 8,126
- 8,924
- 113
Valla kanka onlarin o iyiliğe var bide ama bizim gibilere lüküs o sitelerJojo mat holigan'dan oynasaydı 20 sayıdan işi bitirecekti
Valla kanka onlarin o iyiliğe var bide ama bizim gibilere lüküs o sitelerJojo mat holigan'dan oynasaydı 20 sayıdan işi bitirecekti
evet dosteşeklik yapmasalardı 25,30du en az
Jojo bugünkü çekiliş bana çıksın artıkValla kanka onlarin o iyiliğe var bide ama bizim gibilere lüküs o siteler
Yumurtalı yaptır dostum fazla kızarmış olsun şöyle kıtır kıtırben bi pide almaya gideyim devre arasında 2.yarı toteme devam
İnşallah murom doyururdun biziJojo bugünkü çekiliş bana çıksın artık
bol susamlı dostYumurtalı yaptır dostum fazla kızarmış olsun şöyle kıtır kıtır
18 den 13 e dusmeyeydi iyidi de olsunFark 10 nün üzerinde kaldığı sürece sıkıntı yok 3. Çeyrek açarız zaten farkı rahat gelecek
Valla 3 gündür bekliyoruz güzelliğini bu sefer de es geçmez insKazansın gerekirse bir ufak daha adım atar senin için ya lazistan adamdır
Oh oh afiyetler, şekerler olsun az kaldı 😂🙏bol susamlı dost![]()
Direkt zaten Yatırım yok tanıdık birini bulacağım burada 10.000 ona onu da dağıtım 30'u kendime alırımİnşallah murom doyururdun bizi
O hayatta boş geçmezdi nasıl boş geçmiş ki seniValla 3 gündür bekliyoruz güzelliğini bu sefer de es geçmez ins
Seni gidi seni gidip parayla kokoreç yiyecen demiDirekt zaten Yatırım yok tanıdık birini bulacağım burada 10.000 ona onu da dağıtım 30'u kendime alırım