- 13,412
- 8,459
- 113
bol sanslar
bol sanslar
sorun yok dost hele gelsin biDostum gelirse roldesin
Bol şans
Biz hala iyi adamiz fariii en son dumen senddyken sen bizi karaya cekmedin ama biz hep halat attik sana 😎😂Sende iyi cocuktun be biz ne parayla alınır ne.satılirız valla rahat ol.sen varken yokken ayni gariban
Bol şanslar
Şu forumda çözemedigim ender garip adamlardan birisin aqHerkese bol şanslar dostlar
Sende sanki bilirkişisin herkesi çözmeye çalışıyorsun 🤣Şu forumda çözemedigim ender garip adamlardan birisin aq
Bol şanslar hocam
30 k ile hava atıp sonra pişman olan biri
Mesela sen bı kaç gündür çok konuşuyorsun kesin paran yok aq 🤣Sende sanki bilirkişisin herkesi çözmeye çalışıyorsun 🤣
valla ama kırmam ben kimseyi hele para icin asla30 k ile hava atıp sonra pişman olan biri
Ula sende herşeyi paraya döküyorsun ya bende seni çözemedim illa parası olmayan mı çok konuşuyor o zaman bakarsan sen her konudasın fakır fakır geziyorsun 🤣Mesela sen bı kaç gündür çok konuşuyorsun kesin paran yok aq 🤣
Tamam ben ikna oldumvalla ama kırmam ben kimseyi hele para icin aslasessiz kalirim ama kırmam asla
Evet param yok karı gibi yalan mı konusucam ayrıca ben param olunca da dostlarımı her zaman görürüm dostlar da bilir sadece burda karı gibi çene yapmayız yaniUla sende herşeyi paraya döküyorsun ya bende seni çözemedim illa parası olmayan mı çok konuşuyor o zaman bakarsan sen her konudasın fakır fakır geziyorsun 🤣
Eni sonu kendini banlatacan ekran ss leri almışım yaptığın dümenler süresiz banlanmana yeter galiba miko😎Tamam ben ikna oldum