- 29,898
- 29,875
- 113
Kanka SS atsan aydınlansak biliyorsan turnuvaya tıklayınca bir sürü şey çıkıyorTurnuva kısmı ayrı zaten onlardan
Kanka SS atsan aydınlansak biliyorsan turnuvaya tıklayınca bir sürü şey çıkıyorTurnuva kısmı ayrı zaten onlardan
Bizim halı saha turnuvası var link bırakabilirimKanka SS atsan aydınlansak biliyorsan turnuvaya tıklayınca bir sürü şey çıkıyor
Kral ss attım bak kaçtane çıkıyor bana 1000 tane sayar mısınYahu turnuva kısmına tıklayınca çıkıyor zaten bin tane
Biz mobiliz, mobilde böyle görünmüyorKral ss attım bak kaçtane çıkıyor bana 1000 tane sayar mısın
Direkt oranın linki yok mu mobildeyim ben amaKral ss attım bak kaçtane çıkıyor bana 1000 tane sayar mısın
Aga bişey diycem olmayacak yazıyor yani turnuva nakit masalar diye görmüyor musunuzKanka SS atsan aydınlansak biliyorsan turnuvaya tıklayınca bir sürü şey çıkıyor
Lobiye bas oynaya basDirekt oranın linki yok mu mobildeyim ben ama
Sonra seni ss attığım lobiye atıyor zatenLobiye bas oynaya bas
Tebrikler şimdi masalara ruhunu koyarak oynayabilirsin aile ruhları +5 veriyorKayıt oldum
Aynen ama katıl butonu yok pcden oluyor sanırım sadeceeSonra seni ss attığım lobiye atıyor zaten
Bozdur bozdur harcaBana 500 verdi şimdi ne yapacaz bunu
Evet öyleymişBonusda fold yapılan eller sayılmıyo galiba 11 el oynadım 6 yazıyor
Telefonu yatay tutup alta foğru çek turnuvaya katıl butonu çıkıyorEvet öyleymiş
Sonra seni ss attığım lobiye atıyor zaten