- 173
- 50
- 43
200 tur oyun mu şaka mı bu
Ağam ne slot var ne bişey var ne canlı var ne promosyonlar var hiç bişey yokArkadaşlar 10k lık freeroll var site yeni yeni gelişiyor ben çok çekim yaptım zamanında kripto ve iban çekimleri var aynı şekilde deneme bonusu da var 500 tl 5 kat çevrim, 200 el, ardından 2000 TL çekim min çekim 500 freeroll 6 da kayıtlar şu an açık herkese bol şans
Kupapoker.com
Coni zatwn konu başına turnuva diye açtım ben fark ettiysen aynı şekilde adminler konu başlığını değiştirdi zatwn poker sitesiAğam ne slot var ne bişey var ne canlı var ne promosyonlar var hiç bişey yok
200 el oynadım nerden takip edecem5 el oyna çek demem hoşuna giderdi ama 200 el oynucan coni
Haraketlerinde yazıyor kaç el oynadığın200 el oynadım nerden takip edecem
AnladimHaraketlerinde yazıyor kaç el oynadığın
Gördüm kanka ben seni neden all in yaptın kiUlan çok güzel gidiyordum son el patladım
Unlucky abi turnuvaya katıl garanti oyuncu yokUlan çok güzel gidiyordum son el patladım
Turnuvaya nasıl katılcazUnlucky abi turnuvaya katıl garanti oyuncu yok
En azından mobilde öyle. Turnuvalar kısmında bin tane şey var, çoğu devam eden. Nerede bahsedilen turnuva bul bulabilirsen.Rezalet bir UI'a sahip site
İnat ettim yandaki şerefsize 😂Gördüm kanka ben seni neden all in yaptın ki
Lobi kısmında turnuvalar var ordan katılacaksınTurnuvaya nasıl katılcaz
Yeni geliştiğini söylemiştimEn azından mobilde öyle. Turnuvalar kısmında bin tane şey var, çoğu devam eden. Nerede bahsedilen turnuva bul bulabilirsen.
Bir sürü var orada devam eden falan hangisi SS atar mısın bugün 6 da dediğinLobi kısmında turnuvalar var ordan katılacaksın
Turnuva kısmı ayrı zaten onlardanBir sürü var orada devam eden falan hangisi SS atar mısın bugün 6 da dediğin
Yahu turnuva kısmına tıklayınca çıkıyor zaten bin taneTurnuva kısmı ayrı zaten onlardan