bol şansİlk kupon gelmiş sonuclansın başlarız 3 adım deneyelim kazanırsak ulaşırız
bol şansİlk kupon gelmiş sonuclansın başlarız 3 adım deneyelim kazanırsak ulaşırız
Dep 1 farkla kazanır bahsiArkadaşlar bu maç nasıl sonuçlanırsa kupon tutarEkli dosyayı görüntüle 911242
Pardon dost evDep 1 farkla kazanır bahsi
Oynamışsın dost böyle biterse kazanır
İki mactada deplasmanlar 1 farkla kazanırsa tutarArkadaşlar bu maç nasıl sonuçlanırsa kupon tutarEkli dosyayı görüntüle 911242
Yok dost handikap 0 oynamış ve handikaplae evde ilk yazdigin dogruPardon dost ev
Ev maci çevirir diğer maçta böyle biterse icerdeArkadaşlar bu maç nasıl sonuçlanırsa kupon tutarEkli dosyayı görüntüle 911242
Ben ev sahibi 1 farkla alır diye oynadım böyleydi hendikap 0İki mactada deplasmanlar 1 farkla kazanırsa tutar
Doğru abi beynim gitti 18 yaşında 50Yok dost handikap 0 oynamış ve handikaplae evde ilk yazdigin dogru
Ama ben ilk maçta ev 1 farkla kazanır oyndaimDep 1 farkla kazanır bahsi
Oynamışsın dost böyle biterse kazanır
Dost sen handikap 0 oynamissin ve iki mactada handikaplar evde dolayısı ile iki mactada deplasman takimlari 1 farkla alırsa handikap 0 biter ve kuponun tutarBen ev sahibi 1 farkla alır diye oynadım böyleydi hendikap 0
E zaten ev 1-0 önde basliyorAma ben ilk maçta ev 1 farkla kazanır oyndaim
E vestbromicin normal oranı da ayniydiE zaten ev 1-0 önde basliyorniye o oranı versinler mantıken
![]()