Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarbaz Kitabı

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,516
1,502
113
Kitapta geçen hikayenin kahramanı da bizzat Dostoyevski 'nin kendisi zaten. Aslında kendi hayatını anlatıyor. Bir nevi otobiyografik bir kitap. Kendi bağımlılığını hikaye olarak kaleme almış. Bir kumarbazın içine düştüğü güç durumlar işte bro, kumarın nasıl insanın hayatını mahvettiğine dair bölümler göreceksin. Zaten her kumarbaz kendinden bir parça bulabilir kitapta. Ama bu kitapla kumar bırakılacak iş değil. Fakat oldukça sürükleyici, zaten bir solukta bitiyor. Dostoyevski'nin bütün kitaplarını okudum. Muhteşem bir yazardır.
Eyv brom spoiler vermeden güzelce anlatmışsın alacam bende. Felaket merak ediyorum ya tolstoyun madame bovary kitabını da almak istiyorum

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,343
3,204
113
Dostoyevski okumadan önce bence Necip Fazıl'ın Parmaksız Salih ve Hikayelerim kitabını oku kumarla ilgili bir kitap arıyorsan.
Türk edebiyatında kumarla, kumarbazlıkla ilgili yazan tek kişi. Hayat hikayesini de araştırırsan daha da ilgini çekebilir.
Hikayelerim kitabında mesela bir kızla buluşacakken o kadar kumar krizi tutuyor ki evin penceresinden kaçıp beni maça kızı ( iskambil kağıtları) bekliyor diyip kumar oynamaya gidiyor.