Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarbaz Kitabı

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,516
1,502
113
Arkadaşlar Rusların büyük yazarı Fyodor Dostoyevski'nin en büyük eserlerinden birisi olan Kumarbaz kitabını alıp okumak istiyorum. Çok uzun zamandır ilgimi çekiyor.

Daha önce alıp okuyan var mı? Varsa görüşlerini yazarsa sevinirim. Belki bırakmamıza falan da vesile olabilir 😀

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,164
15,347
113
Arkadaşlar Rusların büyük yazarı Fyodor Dostoyevski'nin en büyük eserlerinden birisi olan Kumarbaz kitabını alıp okumak istiyorum. Çok uzun zamandır ilgimi çekiyor.

Daha önce alıp okuyan var mı? Varsa görüşlerini yazarsa sevinirim. Belki bırakmamıza falan da vesile olabilir 😀
Bırakmak irade işi

emre199612345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
594
237
43

Rusları bilmiyorum da kanka kavgami oku Adolf Hitlerin 😂

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,700
14,298
113

Okuduktan sonra bana kargolarsan bende okurum aga hahss

ay0668

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
641
240
43
ben iddadan baska bisey oynamazdim kansizin biri beni slota alistirdi hayatimin icine etti birakmak tamamen irade işi emin olun birakmak çok kolay biz neden birakamiyoz borcumuz çok ya 1 k dan neolur benim hiç bir işime yaramaz deyip direk kumara atiyoz niye fazla bisey olsunda çekelim diye onun için hep kumara yükleniyoz o yüzdende birakamiyoz durum bundan ibarek benim görüşüm bu siz ne düşünüyorsunuz bilmem

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,891
1,207
113

Okusanda bir şey değişmeyecek mattan kod aldık 3.4k dan sıfırladık al sana kitabın ortası

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,468
925
113

O kitap öyle bi kitap değil yalnız :) klasik asl romanı 🤣🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,594
12,935
113
Ben okudum aga ve kitabın yazılma hikayesi daha ilginç. Dostoyevski zaten kumar bağımlısı bir adam ve büyük bir kumar borcunun altına giriyor. Sağdan soldan para bulamıyor, kendini eve kapatıp iki ya da üç günde bu muazzam kitabı yazıyor. Kitabı yayınevine satıp elde ettiği gelirle kumar borcunu ödüyor. Oldukça sürükleyici bir hikaye. Tavsiye ederim.

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,516
1,502
113
Ben okudum aga ve kitabın yazılma hikayesi daha ilginç. Dostoyevski zaten kumar bağımlısı bir adam ve büyük bir kumar borcunun altına giriyor. Sağdan soldan para bulamıyor, kendini eve kapatıp iki ya da üç günde bu muazzam kitabı yazıyor. Kitabı yayınevine satıp elde ettiği gelirle kumar borcunu ödüyor. Oldukça sürükleyici bir hikaye. Tavsiye ederim.
Brom hafiften anlatsana bana özelden. Herkes çok övüyo kitabı bende alacam ama kısaymış. Ben uzun romanları daha çok severim. Alexander Dumas'ın Monte Kristo Kontu'nu okumuş adamım.

Yayımevi ona demiş hatta şu kadar zamanın var yazacaksın yoksa kitabını yayınlamayız demiş demi?

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,516
1,502
113
Klasik kumarbaz adam, karıya aşık ama karı yerine kumara gidiyor hep :) eline geçen her parayla kumar oynuyor, sonunda parada gidiyo karıda :) olay bu kadar
Daha derindir gerçi de neyse okucam yine de. Çok klasikleştirdin sende hikayeyi ya illa değişik şeyler vardır içinde 😀

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,594
12,935
113
Brom hafiften anlatsana bana özelden. Herkes çok övüyo kitabı bende alacam ama kısaymış. Ben uzun romanları daha çok severim. Alexander Dumas'ın Monte Kristo Kontu'nu okumuş adamım.

Yayımevi ona demiş hatta şu kadar zamanın var yazacaksın yoksa kitabını yayınlamayız demiş demi?
Kitapta geçen hikayenin kahramanı da bizzat Dostoyevski 'nin kendisi zaten. Aslında kendi hayatını anlatıyor. Bir nevi otobiyografik bir kitap. Kendi bağımlılığını hikaye olarak kaleme almış. Bir kumarbazın içine düştüğü güç durumlar işte bro, kumarın nasıl insanın hayatını mahvettiğine dair bölümler göreceksin. Zaten her kumarbaz kendinden bir parça bulabilir kitapta. Ama bu kitapla kumar bırakılacak iş değil. Fakat oldukça sürükleyici, zaten bir solukta bitiyor. Dostoyevski'nin bütün kitaplarını okudum. Muhteşem bir yazardır.