Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Mesaisi

ehrmantraut0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
58
28
Yaa hak deyip bir siteye deposit yaptığımda ya 10 dakika içinde ne var ne yok kayıp oluyor, ya da bir siteden diğerine, ordan oraya derken 2-3 saat vakit geçmiş oluyor. Deposit yapmak yerine telegramda özel oran/bonus kovalayınca 5-6 saatlere kadar vakit geçiyor.
Bu kadar vakit harcayınca ya işten, ya uykudan, ya sosyallikten kısmış oluyorum. Artık giden paradan çok giden vakte üzülür oldum. Sizde durumlar nasıl, her gün kumar mesaisi yapıyor musunuz yoksa vur kaç mı takılıyorsunuz, bu kadar vakit harcayan bir tek ben olamam herhalde sizler neler yapıyorsunuz

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,892
4,332
113
Yaa hak deyip bir siteye deposit yaptığımda ya 10 dakika içinde ne var ne yok kayıp oluyor, ya da bir siteden diğerine, ordan oraya derken 2-3 saat vakit geçmiş oluyor. Deposit yapmak yerine telegramda özel oran/bonus kovalayınca 5-6 saatlere kadar vakit geçiyor.
Bu kadar vakit harcayınca ya işten, ya uykudan, ya sosyallikten kısmış oluyorum. Artık giden paradan çok giden vakte üzülür oldum. Sizde durumlar nasıl, her gün kumar mesaisi yapıyor musunuz yoksa vur kaç mı takılıyorsunuz, bu kadar vakit harcayan bir tek ben olamam herhalde sizler neler yapıyorsunuz
Valla hergun 3-4 de kalkarım baba bir çay koyarım şöyle bir yayla sucuğu peynir zeytin Allah ne verdiyse yer sonra cayimi alır geçerim odaya forumlarım pusula için 500 arayışi girerim buldum mu yapıştırır tek maça hasar kaybederim gün boyu saatte 15 kez girer girer çıkarım yeni bişey varmı çarcticurt genelde olmaz iki üç tane dolandırıcı site paylaşırlar enjoybetin köpekleri gelir ekledi ekledi diye onlara soverim içimden sonra biri vbet hesabıma biri girmiş yazar klasik hergun birine giriyorlar onlara yazarım işte dolandırıcı vbet diye aktif promo kodlar sayfasını sevmem boş boş kodlar başımı ağrıtiyor girdiğim zaman oyle işte

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,044
113
ben kendimi belli bir sisteme oturttum 1.20 1.30 rası 3 maç yapıyorum basket voleybol sonra pcyi kapıyorum 4 gündür kaybetmedim voleybol pek patlamıyor karı da çekiyorum şimdilik iyi gidiyor

ehrmantraut0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
58
28
ben kendimi belli bir sisteme oturttum 1.20 1.30 rası 3 maç yapıyorum basket voleybol sonra pcyi kapıyorum 4 gündür kaybetmedim voleybol pek patlamıyor karı da çekiyorum şimdilik iyi gidiyor
bol şans reis ama illaki bir noktaya patlar bu iş. patladığı yerde büyük kayıp yaşamazsan sıkıntı yok devam, diğer türlüsü sıkıntı

ehrmantraut0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
58
28
Valla hergun 3-4 de kalkarım baba bir çay koyarım şöyle bir yayla sucuğu peynir zeytin Allah ne verdiyse yer sonra cayimi alır geçerim odaya forumlarım pusula için 500 arayışi girerim buldum mu yapıştırır tek maça hasar kaybederim gün boyu saatte 15 kez girer girer çıkarım yeni bişey varmı çarcticurt genelde olmaz iki üç tane dolandırıcı site paylaşırlar enjoybetin köpekleri gelir ekledi ekledi diye onlara soverim içimden sonra biri vbet hesabıma biri girmiş yazar klasik hergun birine giriyorlar onlara yazarım işte dolandırıcı vbet diye aktif promo kodlar sayfasını sevmem boş boş kodlar başımı ağrıtiyor girdiğim zaman oyle işte
çok güzel anlatmışsın reis şerefsizim sabah sabah iyi güldüm. 'biri hesabıma girmiş' tayfası ve 'oyunlara müdahale var' tayfasını gördükçe benzer şeyleri ben de düşünüyorum ama sırf kavga dövüş çıkmasın, milletle durduk yere çatışmayalım diye bir şey yazmadan geçiyorum. bu ortamda bitmeyecek muhabbetlerin başında geliyor herhalde bunlar

klnc21

Coutinho
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
98
28
Benim günüm sitelerin paylaştığı kodlar ile geçiyor arada bir deneme bonusu ile ufak bir kazanç olursa holinin özel orana atarım 400-500 artık şansa özel oran gelirse 4-5k çeker yoluma bakarım bazende anaparadan 400-500 sitelere atar slotta şansımı denerim

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,044
113
bol şans reis ama illaki bir noktaya patlar bu iş. patladığı yerde büyük kayıp yaşamazsan sıkıntı yok devam, diğer türlüsü sıkıntı
1000 tl ile başladım 3 tane 1.70 kuponda 4900 oldu 3800 çektim yine başladım patlasa da 1000 patlar 3 adım ve çekim hedefi koyuyorum

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
787
252
63
Mesai gece 4 te başlıyor bir demlik çay 1 paket sigara 500 kumara atıyorum sabah saat 9 gibi tutarsa bira faslı tutmazsa elimizi semaya kaldırıp iyilik akımı bekliyoruz😄

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,331
6,120
113
ahhaha valla her kelimende haklısın