- 30,621
- 9,651
- 113
Ben de diyorum konu nerde laAw bı senin haberin var zaten marleyin rol yapacağından ne me felan yaziyon şimdi 😂
Ben de diyorum konu nerde laAw bı senin haberin var zaten marleyin rol yapacağından ne me felan yaziyon şimdi 😂
Yanlış anlayan bizden değildir3 kişiye 50 attım dün geceki rolü marleye de rol yaptircam dedim sonra yanlış anlasilmasin
Sağolasın dost 😊Savaş tayfun Edo marley sully reco harici daha kimse yazamaz PM ye zaten
Ha bide benim abim gibi sevdiğim @NightFever varSavaş tayfun Edo marley sully reco harici daha kimse yazamaz PM ye zaten
Allah'ım şükürler olsun 🥰🥰🥰Savaş tayfun Edo marley sully reco harici daha kimse yazamaz PM ye zaten
Tamam dost bende sileyim bı dunya var 😁Tayfun sende bana yazarsan en son pm deki mesaj üzerinden yaz diğerlerini yok saydım 😂
Seni niye yoksayim la ayıp aq 😂Allah'ım şükürler olsun 🥰🥰🥰
GeliyorumSeni niye yoksayim la ayıp aq 😂
Bana niye yazmıyonHemen şimdi yazayım bi dk
Sen kimsinBana niye yazmıyon
Once sen yazSavaş tayfun Edo marley sully reco harici daha kimse yazamaz PM ye zaten
NeyseSen kimsin
Aşk mi yasiyoz reco aw 😂Once sen yaz![]()
Cansın kardeşim dm kapatmaya geç bile kaldın ne agritiyon basıni isteyen acik acik yazsin hepimiz gorek istekleriHa bide benim abim gibi sevdiğim @NightFever var