- 9,283
- 9,692
- 113
Yok bro oyun felan ben anlamam aw o nerden çıktı 😂Way aw sana bile dm kapattirdilar he.bu arada sen metin2 kinight online dalan oynadinmi la?
Yok bro oyun felan ben anlamam aw o nerden çıktı 😂Way aw sana bile dm kapattirdilar he.bu arada sen metin2 kinight online dalan oynadinmi la?
Konuşmaları silmediklerim atabiliyormus ya zaten aw 😂Dm kapatan kımse
Pm ne demek nerden ogrendin onu?genelde oyunlarda pm kullaniyorlar dedim heralde ordan alismissin burda dm diyorlarda ondan sordumYok bro oyun felan ben anlamam aw o nerden çıktı 😂
Denemek için attım yaKonuşmaları silmediklerim atabiliyormus ya zaten aw 😂
Dm*Pm ne demek nerden ogrendin onu?genelde oyunlarda pm kullaniyorlar dedim heralde ordan alismissin burda dm diyorlarda ondan sordum
Evet dm kapatmadan once seninle dm konusmasi olanlar yazabilir ben yazabiirim mesela recoda yazabilir bnce 😁Konuşmaları silmediklerim atabiliyormus ya zaten aw 😂
Şşşş hakaret sayarım verecem ben odunu şimdiSociedad olmayacak![]()
Seninde bilmediğin yok dost maşallah PM dm 🤔😂Evet dm kapatmadan once seninle dm konusmasi olanlar yazabilir ben yazabiirim mesela recoda yazabilir bnce 😁
Aiscore indirdim bende gardaşım inşallah tescillenir skorŞşşş hakaret sayarım verecem ben odunu şimdi
Profil mesaj olarak bakıyorum ben ondandır dostumPm ne demek nerden ogrendin onu?genelde oyunlarda pm kullaniyorlar dedim heralde ordan alismissin burda dm diyorlarda ondan sordum
Aaaa 🫢Evet dm kapatmadan once seninle dm konusmasi olanlar yazabilir ben yazabiirim mesela recoda yazabilir bnce 😁
Ben. Bilerek yanlış yazıyorsun zannediyodumProfil mesaj olarak bakıyorum ben ondandır dostum
Bayadır yorum da gelmiyor maça kimse bilmiyor sonucu heraldeAiscore indirdim bende gardaşım inşallah tescillenir skor
Ben ilk başta pembe olarak anladıydımBen. Bilerek yanlış yazıyorsun zannediyodum
Ben yazdım yenice bı😂😂Bayadır yorum da gelmiyor maça kimse bilmiyor sonucu heralde
Pembe deme canım çekiyo zaten harmanımBen ilk başta pembe olarak anladıydım