- 87,913
- 96,609
- 113
Son ceyrek 16 imkansizdi dostHayrını gör dost
Son ceyrek 16 imkansizdi dostHayrını gör dost
Bizim gücümüz dostSon ceyrek 16 imkansizdi dost
ne yapıcan reis ortakmıydın kuponaNe oldu beyler bu adam nereye kayboldu 😂😂
Hahahaha adam konuyu düzenlemiş la, gelirse 2 kişiye 50 tl şeklinde açmıştı 😂😂 umut ile Erhan gece gece emek vermişti burda merak ettim ayıp yani ondan sordumne yapıcan reis ortakmıydın kupona![]()
o zman @Shellac ilgilenebilir misinHahahaha adam konuyu düzenlemiş la, gelirse 2 kişiye 50 tl şeklinde açmıştı 😂😂 umut ile Erhan Bi taraflarını yırtmıştı gece ayıp yani ondan sordum
İlk bir iki sayfaya bakarsanız zaten umut ile Erhan maçı getiririz alırız 50 liramızı felan yazdı. Hatta bende sizin ekmeğinize ortak çıktı bende geldim felan yazdım. Adam sabah girmiş konuyu düzenlemiş daha da girmemiş foruma. Modlar ilgilenmeli bence deo zman @Shellac ilgilenebilir misin
dostum konu da beklemede açılmış forum içi para alışverişi istemiyoruz.İlk bir iki sayfaya bakarsanız zaten umut ile Erhan maçı getiririz alırız 50 liramızı felan yazdı. Hatta bende sizin ekmeğinize ortak çıktı bende geldim felan yazdım. Adam sabah girmiş konuyu düzenlemiş daha da girmemiş foruma. Modlar ilgilenmeli bence de
Para alışverişi yapan kim dostum 😂 ben adamın konuyu nasıl açtığını ve sonrasında değiştirdiğinden bahsediyorum, para alışverişi felan yaptığım yok yanidostum konu da beklemede açılmış forum içi para alışverişi istemiyoruz.
demek istediği onay almamış herhaldePara alışverişi yapan kim dostum 😂 ben adamın konuyu nasıl açtığını ve sonrasında değiştirdiğinden bahsediyorum, para alışverişi felan yaptığım yok yani
bu konu altında o şekilde başlık açılmıyor dostumPara alışverişi yapan kim dostum 😂 ben adamın konuyu nasıl açtığını ve sonrasında değiştirdiğinden bahsediyorum, para alışverişi felan yaptığım yok yani
Anlaşıldı dost siz mi düzenlediniz o zman konuyubu konu altında o şekilde başlık açılmıyor dostum
Ne dewam
reis kupon devam ediyor sandı herhalde sinerjiye geldi devam devammNe dewam