- 9,369
- 10,494
- 113
Arkadaşım benim cevap verdiğim mesajı okudun mu? Sana yazmadım ki ben. Çekilirken yüzde 10 diye bir şey yok. Olamaz da. Dediğim buVarki diyoruz dostum kafamizdanmi soyluyoruz
Arkadaşım benim cevap verdiğim mesajı okudun mu? Sana yazmadım ki ben. Çekilirken yüzde 10 diye bir şey yok. Olamaz da. Dediğim buVarki diyoruz dostum kafamizdanmi soyluyoruz
Yuh 150 nedir. Kullanmayın sizde. Binance global kullaninOkx 7000 TL ye saten al sat makası 150 yl civarı kesiyor mk bide %10 olsa 7 bin çekime ,1k geçirecek desene
10 binde 3 anayasa onaylandi buguneminmiyiz 3tl olduğuna bana 3bin tl gibi geldi
Mehmetin katili olucazingiliz mehmet donumuza kadar soymadan bırakmayacak bizi
100 k kazanayım 300 değil 3 k alsın da kazanamıyoruz skkdd100kda 300tl çok bişey değil aslında
3 tl çok az yav bi dümenler çevirecekler gibime geliyor10 binde 3 anayasa onaylandi bugun
Kolaylar yerinden satıyorsan çok keser normal al sat var ortada ondan yap işlemleriniOkx 7000 TL ye saten al sat makası 150 yl civarı kesiyor mk bide %10 olsa 7 bin çekime ,1k geçirecek desene
TL olarak çekmek için satıyorum dönüştür try oluyormu bilmiom bakım tekrar yok ki reis globaldan okx çekip TL bankaya çekmek için mecbur sat demek lazimdönüştür varken niye al sat yapıp zarar ediyosun ki dönüştürsene parayı kesintisiz
Valla bilmiyorumm kabul edilmis yane naisl olucak bugun 25 bin binanceden binance transfer yaptim al sat yaptim try ceviridm 180 tl kesildi baya fazla gecen hafta 90 kesildi3 tl çok az yav bi dümenler çevirecekler gibime geliyor
trx try dönüştürme varTL olarak çekmek için satıyorum dönüştür try oluyormu bilmiom bakım tekrar yok ki reis globaldan okx çekip TL bankaya çekmek için mecbur sat demek lazim