Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto trx

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,842
2,992
113
arkadaslar trust walleti indirdim trx adresimi göndermem lazım birine ama bulamıyorum trx adresimi nasıl bulucam
orda kriptoları yönet var oraya gel tron trx görceksin kırmızı üçgen amplemi var oraya gel alın seçeneği var onu de çıkan adresi kopyala at

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,842
2,992
113
Bankaya cekemezmı
yok binance globale çekebilr ordan binance tr ordan banka veya bi arkadası varsa ona atabilir trust üzerinden o çekip verebilir kripto borsaları varsa tabi :d veya bi siteye yatirir orda oynar havale çeker direkt banka çekemez:D

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,623
14,486
113
arkadaslar trust walleti indirdim trx adresimi göndermem lazım birine ama bulamıyorum trx adresimi nasıl bulucam
Fund your Wallet tıkla
Crypto Wallet i seç
Trx trc20 i seç
Kopyala gönder ama trust walletden direkt bankaya çekemezsin binance global hesabın varsa ona at oradan binance trye aktarıp çek.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
Ben trust ordan okx ordanda okx trye çekiyorum
ben kcex kullanıyorum usdt - trx ağırlıkta arada da littlecoin olarak. Kız arkadaşla kendi hesabım var 200 tane ücretsiz işlem hakkı oluyor aylık. Bitexen de 2-3 dk sürüyor paranın geçip bankaya yollaması. Ondan öneriyorum bu tarz konularda çoğunluk

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,382
513
113
ben kcex kullanıyorum usdt - trx ağırlıkta arada da littlecoin olarak. Kız arkadaşla kendi hesabım var 200 tane ücretsiz işlem hakkı oluyor aylık. Bitexen de 2-3 dk sürüyor paranın geçip bankaya yollaması. Ondan öneriyorum bu tarz konularda çoğunluk
Sağol reisim bende bi bakayım akşam 500 çektim 200 ünü trc kesti

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
takıldığın yer olursa yaz yardımcı olurum elimden geldiğince