Sag ustte arama yerının yanındakı sımgeye bas oraya trx yaz sonra kopyaşa adresıarkadaslar trust walleti indirdim trx adresimi göndermem lazım birine ama bulamıyorum trx adresimi nasıl bulucam
banka hesabına gonderebılıyormuyum sonra gleen parayı dostSag ustte arama yerının yanındakı sımgeye bas oraya trx yaz sonra kopyaşa adresı
50 trx kazandinSag ustte arama yerının yanındakı sımgeye bas oraya trx yaz sonra kopyaşa adresı
Hayırbanka hesabına gonderebılıyormuyum sonra gleen parayı dost
Hayirbanka hesabına gonderebılıyormuyum sonra gleen parayı dost
Hanimişşşş benımmm tatlişimmmm50 trx kazandin
HavvhavHanimişşşş benımmm tatlişimmmm
orda kriptoları yönet var oraya gel tron trx görceksin kırmızı üçgen amplemi var oraya gel alın seçeneği var onu de çıkan adresi kopyala atarkadaslar trust walleti indirdim trx adresimi göndermem lazım birine ama bulamıyorum trx adresimi nasıl bulucam
Bankaya cekemezmıorda kriptoları yönet var oraya gel tron trx görceksin kırmızı üçgen amplemi var oraya gel alın seçeneği var onu de çıkan adresi kopyala at
Tr borsasına yolla ordan ( binance tr vs)Bankaya cekemezmı
yok binance globale çekebilr ordan binance tr ordan banka veya bi arkadası varsa ona atabilir trust üzerinden o çekip verebilir kripto borsaları varsa tabi :d veya bi siteye yatirir orda oynar havale çeker direkt banka çekemezBankaya cekemezmı
Fund your Wallet tıklaarkadaslar trust walleti indirdim trx adresimi göndermem lazım birine ama bulamıyorum trx adresimi nasıl bulucam
Trx 20 çok kesiyo tron daha mantıklıFund your Wallet tıkla
Crypto Wallet i seç
Trx trc20 i seç
Kopyala gönder ama trust walletden direkt bankaya çekemezsin binance global hesabın varsa ona at oradan binance trye aktarıp çek.
Kcex kullanın aylık 100 işlem ücretsiz kafa rahat direkt bitexene yollayıp bankanıza cekersinizTrx 20 çok kesiyo tron daha mantıklı
Ben trust ordan okx ordanda okx trye çekiyorumKcex kullanın aylık 100 işlem ücretsiz kafa rahat direkt bitexene yollayıp bankanıza cekersiniz
ben kcex kullanıyorum usdt - trx ağırlıkta arada da littlecoin olarak. Kız arkadaşla kendi hesabım var 200 tane ücretsiz işlem hakkı oluyor aylık. Bitexen de 2-3 dk sürüyor paranın geçip bankaya yollaması. Ondan öneriyorum bu tarz konularda çoğunlukBen trust ordan okx ordanda okx trye çekiyorum
Sağol reisim bende bi bakayım akşam 500 çektim 200 ünü trc kestiben kcex kullanıyorum usdt - trx ağırlıkta arada da littlecoin olarak. Kız arkadaşla kendi hesabım var 200 tane ücretsiz işlem hakkı oluyor aylık. Bitexen de 2-3 dk sürüyor paranın geçip bankaya yollaması. Ondan öneriyorum bu tarz konularda çoğunluk
Dm atabilirmisintakıldığın yer olursa yaz yardımcı olurum elimden geldiğince