Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Operasyonu

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,923
1,816
113
Bilader kripto ya cokmediler. Veysel Şahin in parasının bulunduğu hesapları dondurdulr. Senin hesaba gelen 20 tethere bişey yapmadılar yani
Ayrıca tebrik ederim ben hükümeti. Geçen seneye kadar burada herkes diyordu ki devlet üzerine gitmiyor devlet bu işin içinde devlet bu işten nemalaniyor. Şimdi devlet gereğini yapınca vah vah vah tüh tüh tüh

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
4,231
113
Hükümet para kazanmanın yollarını çok iyi biliyor.
1.Aşama bütün dijital para kuruluşlarına izin verip vergi alıyor.
2. Aşama da bu yöntemlere operasyon yapıp hem kurumlara hem transfer yapanlara ceza yazıyor. Yapay zeka bile bu kadarını düşünemez sanmıyorum. Tayibin akıl hocası deccal sanırım

dogan0609

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,249
2,726
113
Hükümet para kazanmanın yollarını çok iyi biliyor.
1.Aşama bütün dijital para kuruluşlarına izin verip vergi alıyor.
2. Aşama da bu yöntemlere operasyon yapıp hem kurumlara hem transfer yapanlara ceza yazıyor. Yapay zeka bile bu kadarını düşünemez sanmıyorum. Tayibin akıl hocası deccal sanırım
:)

dogan0609

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,249
2,726
113
Bilader kripto ya cokmediler. Veysel Şahin in parasının bulunduğu hesapları dondurdulr. Senin hesaba gelen 20 tethere bişey yapmadılar yani
Ayrıca tebrik ederim ben hükümeti. Geçen seneye kadar burada herkes diyordu ki devlet üzerine gitmiyor devlet bu işin içinde devlet bu işten nemalaniyor. Şimdi devlet gereğini yapınca vah vah vah tüh tüh tüh
İsmimin hakkını vermişsin bu konuda da bilgin var

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,505
549
113
Atkadaslar garanti kripto ya 100 yatirsak 600 TL işlem yapıp çeksem olurmu bileniniz varmi