Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Öğreniyorum

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
2,002
113
Beyler jojo hesabimdan çekim yaparak youcasa 2000 tl tron yatirimi yaptim. 20 dakka yatirim suresi var youcasta, jojo normalde 2 dakkada gonderiyo diye sureyi umursamadim ancak jojo 20 dakka islem suresi biterken 22.dakkada gonderdi. Dolayisiyla youcas 20 dakka dolunca islemi iptal etmis para youcasa gecmedi. Youcas trx id istiyor yatirima dair. Jojoda israrla paylasamiyoruz diyor. Bu parayi geri getirme sansimiz var mi kayboldu mu
Tx hash id yi jojoda çekim geçmişinde görürsün

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,608
2,002
113
Orda gozukuyormu dost
Düzeltiyorum şimdi kendi çekimimden baktım görünmüyormuş 😔 ah be kardeş keşke soğuk cüzdana çekseydin. Siteler arası çekim yapmayın çünkü çekim yaptığınız site uzatabilir çekimi . Yatırım yapacağın siteninde kripto adresi değişir ya da sonlanır işlem süre sonunda.

Aslında youcash uğraşmak istememiş. Yoksa para onların adresine gitti yani .

Davidoff11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,005
336
83
Düzeltiyorum şimdi kendi çekimimden baktım görünmüyormuş 😔 ah be kardeş keşke soğuk cüzdana çekseydin. Siteler arası çekim yapmayın çünkü çekim yaptığınız site uzatabilir çekimi . Yatırım yapacağın siteninde kripto adresi değişir ya da sonlanır işlem süre sonunda.

Aslında youcash uğraşmak istememiş. Yoksa para onların adresine gitti yani .
Onlara gittide jojonun da txid vermesi laizm

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,627
3,713
113
Site arasi yapacaksan virusbet kullan 1 saat suresi var