Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Çekimi Hk.

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,326
1,896
113
Merhaba arkadaşlar.
Jojodan 15k kazanç sağlayıp çekim yapmak istedim. Bir çok yerde havale ile çekimlerin çok geç geldiğini gördüğüm için tether (trc20) olarak çekim işlemini Binance TR hesabıma gerçekleştirdim. 10 dakika olmadan hesabımda geldi. Lakin şöyle bir durum var biliyorsunuz Binance tr ye gelince beyan etmeniz gerekiyor. Bende “ Kendi başka kripto cüzdanımdan aktarım yapmak idtiyorum.” Şekilde beyan ettim. Ortalama 2 saat geçti ve onaylanmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan veya daha önce yaşayan var mı? Binance paraya çöker mi?

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,244
7,492
113
Merhaba arkadaşlar.
Jojodan 15k kazanç sağlayıp çekim yapmak istedim. Bir çok yerde havale ile çekimlerin çok geç geldiğini gördüğüm için tether (trc20) olarak çekim işlemini Binance TR hesabıma gerçekleştirdim. 10 dakika olmadan hesabımda geldi. Lakin şöyle bir durum var biliyorsunuz Binance tr ye gelince beyan etmeniz gerekiyor. Bende “ Kendi başka kripto cüzdanımdan aktarım yapmak idtiyorum.” Şekilde beyan ettim. Ortalama 2 saat geçti ve onaylanmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan veya daha önce yaşayan var mı? Binance paraya çöker mi?
Yanlış yapmışsın globale çekecektin ordan tr ye ordan banka ya

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,383
513
113
Merhaba arkadaşlar.
Donduruldudaysa yarın gündüz içinde onaylarlar geçenlerde bana oldu hesabı kapattılar içindeki parayı çektirip

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
312
140
43
Binance paranı öder hesabı kapar. Ceza gelir mi olabilir

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
561
233
43
Bloke yiyeceksin o da 1 hafta içinde hesabının akıbeti yani açılıp kapanacağı hakkında bilgi alacaksın JoJo dikkat etmiyor attığı cüzdanın pis mi temiz mi olduğunu oyuncusunu umursamaz