- 1,468
- 925
- 113
Sa dostlar , malum havale isleride sıkıntıya girdi elde kaldi kripto, binance disinda turk borsalari 48 saat islem yaptirmiyor, varmi sistemin acigini bilen 48 saate takılmadan nasil yapabiliriz soguk cuzdan falan filan
Yatırım içinse binance Tr den binance globale süre beklemeden transfer yapabilirsin ordan da soğuk cüzdana atıp siteye yatirabilirsinSa dostlar , malum havale isleride sıkıntıya girdi elde kaldi kripto, binance disinda turk borsalari 48 saat islem yaptirmiyor, varmi sistemin acigini bilen 48 saate takılmadan nasil yapabiliriz soguk cuzdan falan filan
acele niye ediyon ki dost düzelir elbetHerhalde bitiyor bu işler. Beni baya etkiledi.
300 400 500 kodlardan falan alıp kasa yapıyordum. Onu da ya özellerden ya yatırıma ek bonuslardan çoğaltıp 5-10k kasa yapıyordum. Şimdi çekemiyorum 1k altı. Sabahtan beri 500 600 böyle böyle 2-3 k bıraktım sitelerde çekemediğim için.
gümledik sanırım
Doğrulama hatası vermiş hocam sebebini bilmiyorum bende bir sıkıntı yok suanDost globalde neden bu hatayı veriyor Ekli dosyayı görüntüle 886238
Mantikli dost eyvallahHoliganbete 5k atın çevirmeden global trx adresine çekin
1 senedir yapıyorumMantikli dost eyvallah
Bitti bundevir yatiridgin cevirmeden cekemiyon artikkHoliganbete 5k atın çevirmeden global trx adresine çekin
Holi de sıfır çevrim matta falan tek kat olduBitti bundevir yatiridgin cevirmeden cekemiyon artikk
Dun 5 attimm cevirmeden cekilmiyor artikk dostum hele bi dene tekrar hangi globala cekiyonHoliganbete 5k atın çevirmeden global trx adresine çekin
Suan denermisinn krall dun holide geldi yatiridgini cekince ingilizce uyari veriyo cevrimHoli de sıfır çevrim matta falan tek kat oldu
2 gün önce denedim tekrar bi bakayım kral o zamanDun 5 attimm cevirmeden cekilmiyor artikk dostum hele bi dene tekrar hangi globala cekiyon
Dene bana haber ver bekliyorumm kral 200 dene yeterli zatenn2 gün önce denedim tekrar bi bakayım kral o zaman
Ne oldu krall2 gün önce denedim tekrar bi bakayım kral o zaman
Dedigin dogru kral uyari verdiNe oldu krall
Jojoda ayni yapmis ingilizce uyari veriyor 1.01 avi spor alinca yolluyor kavbette risk birimi karariyoa havale cekebiliyon diyiDedigin dogru kral uyari verdi