- 8,409
- 10,708
- 113
Yok alınıyor ama başkasina satiyorduk.ordan alıp oraya satabiliyor muyuz
Yok alınıyor ama başkasina satiyorduk.ordan alıp oraya satabiliyor muyuz
1xbette yapılıyor genelde visa mastercarda bir dene min 130 tl enpara Finansbank hariçKredi karti limitim var ama siteye yatirim yapamıyorum. Bu kartla razer gold alıp siteye yatirabilirmiyim. Yada var mj baska bir alternatif
Onla sadece Razer alırsın Google yaz herhangi alışveriş sitesinden rader al bynogame da satTombank
Link var mi1xbette yapılıyor genelde visa mastercarda bir dene min 130 tl enpara Finansbank hariç
Hangi kartKredi karti limitim var ama siteye yatirim yapamıyorum. Bu kartla razer gold alıp siteye yatirabilirmiyim. Yada var mj baska bir alternatif
Uygulamadan giriyorum tarayıcıdan girmiyorumLink var mi
Orijinali nasil bulacaz😀Uygulamadan giriyorum tarayıcıdan girmiyorum
Oyunfor ve bynogame sitesinden razer alıp, vatangame.com sitesine satıyorsun.Kredi karti limitim var ama siteye yatirim yapamıyorum. Bu kartla razer gold alıp siteye yatirabilirmiyim. Yada var mj baska bir alternatif
Vatangamede hallettim saolasinOyunfor ve bynogame sitesinden razer alıp, vatangame.com sitesine satıyorsun.
%20-25 zarar yazıyor.
Vatangame.com da havale ve kripto çekim seçenekleri mevcut. Minumum çekim 750 lita.
Nasıl yaptın dostVatangamede hallettim saolasin
Anlat heleVatangamede hallettim saolasin
O uygulama kapandı oohoKassa uygulamasını indir oraya kredi kartı ile çekim cüzi komisyonla ordan istediğin banka hesabına cek
bozum yaptınmı kardeşin bu arkadaş güvenilirmi bende bozdurmayı düşünüyorum500 lük razer alsam bozarmısın