- 22,836
- 7,845
- 113
Kredi karti limitim var ama siteye yatirim yapamıyorum. Bu kartla razer gold alıp siteye yatirabilirmiyim. Yada var mj baska bir alternatif
kankam yok gibi ya ben 1 ay önce falan baya araştırdım en son tod aboneliği yaptımGoogle playde bisey satin alip paraya donusturme sansimiz yok mu 1250 tl limit var
Yükleme yapmiyorPaycelle yükle ordan gümüş altın vs alıp satıp ibana gönderiyorsun
O nasil oluyorkankam yok gibi ya ben 1 ay önce falan baya araştırdım en son tod aboneliği yaptım![]()
Sanal kart aç hangi banka ise limit tanimla o sanal karta sonra o sanal kart bilgilerini paycell de yeni kart olarak ekle oluyor eksik söylemişim bende oluyorYükleme yapmiyor
Bende olmuyor. Yapmak istediğin işleme banka onay vermiyor. Alışveriş yapıyorum. Fatura ödüyorum ama aktarım olmuyorSanal kart aç hangi banka ise limit tanimla o sanal karta sonra o sanal kart bilgilerini paycell de yeni kart olarak ekle oluyor eksik söylemişim bende oluyor
Onu nasil nereden alacam hic bilmiyomRazer alır satarsın ama yüzde 20 kesiyor 2bin TL ye 1800 ödüyorlar
Nkart hadi kart filan mı. Paycell hepsi yatırılıyor yoksaOnu nasil nereden alacam hic bilmiyom
TombankBu
Nkart hadi kart filan mı. Paycell hepsi yatırılıyor yoksa
Sen en iyisi razer al Tom Jerry felan sıkıntı paycelle o karttan yuklenmezOnu nasil nereden alacam hic bilmiyom
Master I Dene orda kredi kartı yöntem aktiftiKredi karti limitim var ama siteye yatirim yapamıyorum. Bu kartla razer gold alıp siteye yatirabilirmiyim. Yada var mj baska bir alternatif
Playstore sitesi var orası en sağlamışu razer işinden bi ben anlamıyorum herhalde tonla site var da hangisi güvenilir bilemem
ordan alıp oraya satabiliyor muyuzPlaystore sitesi var orası en sağlamı
2 3 site kabul ediyordu geçen gördüm aklıma gelmiyor jojobet yada holigamndi sanırım yazıyordu hadikartTombank