- 4,626
- 1,589
- 113
Kredi kartım birden eksi bakiye oldu bankayı aradım kur farkından dolayı dedi tam matbet e yatırım yapacaktım sizce neden
Ne kadar bir eksiKredi kartım birden eksi bakiye oldu bankayı aradım kur farkından dolayı dedi tam matbet e yatırım yapacaktım sizce neden
Kur farki ne alaka lan dolar mı var senin kredi kartindaKredi kartım birden eksi bakiye oldu bankayı aradım kur farkından dolayı dedi tam matbet e yatırım yapacaktım sizce neden
4600 içinde de 850 TL limit varken tam yükleme yapacaktım matbete iptal oldu matbet sonra karta bir girdim eksi bakiye ama işlem yok yapilanNe kadar bir eksi
Siteler e yüklerken ya dolarla yada Euro ile alıyor yaKur farki ne alaka lan dolar mı var senin kredi kartinda
Kaç TL yüklemeye calistinSiteler e yüklerken ya dolarla yada Euro ile alıyor ya
700 TLKaç TL yüklemeye calistin
Kral niye kumar oynuyorsjjn yazık be valla çok üzülüyorum gençliğimizi 50 frespine sattıkKredi kartım birden eksi bakiye oldu bankayı aradım kur farkından dolayı dedi tam matbet e yatırım yapacaktım sizce neden
Hiç sorma dost Umut işteKral niye kumar oynuyorsjjn yazık be valla çok üzülüyorum gençliğimizi 50 frespine sattık
Yemin ederim Jojo kod verdi ilk defa 7Hiç sorma dost Umut işte
Nakit avans çekmişsindir onun faizidir4600 içinde de 850 TL limit varken tam yükleme yapacaktım matbete iptal oldu matbet sonra karta bir girdim eksi bakiye ama işlem yok yapilan
Yok çekmedimNakit avans çekmişsindir onun faizidir
Giden gitti başkanYok çekmedim