Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Harcama İptali

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,885
6,370
113
@Cubiter dost cevap vermedin geri alabildinmi bendede var boşa kürek çekmeye kim aldıysan bende sansimi deniycem

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,539
929
113
denizbank cep uygulamasına gir orada harcama itirazı bölümü var kredi kartına özel oradan yap ve kartı kapattır hiç denizbank müşteri hizmetlerini arama direkman denizbank cep uygulamasından yap sikayetin ana merkeze gider çözüm çabuk olur yoksa müşteri hizmetlerine kalırsan o kart hiç kapanmaz hatalıda sen çıkarsın
Tam olarak nerede o dediğin yer bro denizbankta bulamadım

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,965
1,235
113

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,965
1,235
113
Tamda senin le alakalı konu

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,965
1,235
113
OLANDIRILDIN MI? PARANI GERİ ALMANIN EN HIZLI YOLU: TERS İBRAZ (CHARGEBACK)
💳
İnternetten alışveriş yaptın… Ürün gelmedi, satıcı ortada yok mu? Savcılık süreci aylar sürebilir. Ama kredi kartıyla ödediysenparanı bankadan geri alabilirsin. Banka aramasında şunu söyle: “Hizmeti/ürünü alamadım.TERS İBRAZ (chargeback) istiyorum.” Banka satıcıdan teslimat/hizmet kanıtı ister. Dolandırıcıysa çoğu zaman kanıt sunamaz. Kanıt sunulamazsa banka parayı satıcıdan çekip kartına iade eder.
✅
(Uyarı + CTA)
⚠️
Sadece kredi kartı için geçerli. Havale/EFT’de bu yol genelde işlemez.
💾
Kaydet •
✈️
Dolandırılan arkadaşına gönder

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,746
5,768
113
💳
İnternetten alışveriş yaptın… Ürün gelmedi, satıcı ortada yok mu? Savcılık süreci aylar sürebilir. Ama kredi kartıyla ödediysenparanı bankadan geri alabilirsin. Banka aramasında şunu söyle: “Hizmeti/ürünü alamadım.TERS İBRAZ (chargeback) istiyorum.” Banka satıcıdan teslimat/hizmet kanıtı ister. Dolandırıcıysa çoğu zaman kanıt sunamaz. Kanıt sunulamazsa banka parayı satıcıdan çekip kartına iade eder.
✅
(Uyarı + CTA)
⚠️
💾
Kaydet •
✈️
2017 de cok yapardik
eski marsbett3 betcodayken

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,598
12,670
113
💳
✅
(Uyarı + CTA)
⚠️
💾
Kaydet •
✈️
Bana direknsavciliga sikayetde bulunun dedi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,353
24,623
113
eskiden mobılbahısı tokatladım bu yontemle arkadaşın hesabı kapattılar benım hesaba ellemedıler bu itiraz muhabbeti artık işe yaramıyor