- 24,462
- 5,621
- 113
Düşünmen yeter dost inşallah çıkar Zararkayıp bonusu alıcam şimdi son 2 adım yapıcam gelirse takip edenlere dağıtırım başından beri o kadar takip eden var emeğinize sağlık dostlar
Düşünmen yeter dost inşallah çıkar Zararkayıp bonusu alıcam şimdi son 2 adım yapıcam gelirse takip edenlere dağıtırım başından beri o kadar takip eden var emeğinize sağlık dostlar
çok kral adamsınkayıp bonusu alıcam şimdi son 2 adım yapıcam gelirse takip edenlere dağıtırım başından beri o kadar takip eden var emeğinize sağlık dostlar
He ya bi 4 sayı atsa gelcekSon 4 dk 0 sayı ev
Bı yandan skor takip ediyorum altta küçük ekranda mavi izliyorum mahalleden kızları toplasam atar 4 sayı saçma sapan rasgele taş Atar gibi atıyorlar potaya sinir oldumHe ya bi 4 sayı atsa gelcek
Bu womenler sıkıntı knka 30 atsada şaşırmıyom 5 atsada bende sinir oldum habire kaçıyordu atışlarBı yandan skor takip ediyorum altta küçük ekranda mavi izliyorum mahalleden kızları toplasam atar 4 sayı saçma sapan rasgele taş Atar gibi atıyorlar potaya sinir oldum
Ben tövbeliyim zaten tenis dışında kadınlari gördüm mü kaçıyorum ne futbollari ne basketleri adamı kanser ederBu womenler sıkıntı knka 30 atsada şaşırmıyom 5 atsada bende sinir oldum habire kaçıyordu atışlar
Hadi bu gelsinnn lütfengelirse son 1 kupon daha yapar takip edenlere dağıtırız dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 937158
bol şansgelirse son 1 kupon daha yapar takip edenlere dağıtırız dostlar
gelicek bu defagelirse son 1 kupon daha yapar takip edenlere dağıtırız dostlar
Bol şanslar dostgelirse son 1 kupon daha yapar takip edenlere dağıtırız dostlar