Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıtlık Devri

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
709
320
63
Beyler 2026'ya girmiş bulunmaktayız uzun senelerdir bu forumlarda, telegramda veyahut sitelerde promosyon, hediye için aramalarına hepimiz şahidizdir.
Değinmek istediğim konu yıllar geçtikçe sitelerin kar marjı artmasına rağmen hediyelerde azalışa gidilmesi, veya tatsızlık. Hepimizin favori siteleri vardır binler on binler yüzbinler yatırdığı ama geri dönüş olarak açık oyun önerisinde bulunmak isteyen temsilcilerden geçilmiyor .Bundan 3-4 sene öncesinde durum ise tam tersiydi yatırımının fazla olduğu siteler arar "...." Bey hesabınıza 2500TL tanımladık diye dönüşler alırdık. Bu devri kıtlık olarak tanımlıyorum ve 3-4 sene öncesi gibi davranan siteleri arıyorum.
Sadece yılbaşı veya bayram seyranda değilde aktif yatırımım karşılığında şöyle telefonlar alabileceğim siteleri yazabilir miyiz postun altına!!
Bize Oynamayın Kumardan Gelen paranın Hayirmi olur Diyen Arkamızdan Konuşanların Bizi Kötüleyenlerin Alayı Kumara Düşmüş O Yüzden Sitelerin Eywallahi Yok Müşteri Çok Güzel Tespit Etmişsin Dostum 👍👏

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,868
812
113
Beyler 2026'ya girmiş bulunmaktayız uzun senelerdir bu forumlarda, telegramda veyahut sitelerde promosyon, hediye için aramalarına hepimiz şahidizdir.
Değinmek istediğim konu yıllar geçtikçe sitelerin kar marjı artmasına rağmen hediyelerde azalışa gidilmesi, veya tatsızlık. Hepimizin favori siteleri vardır binler on binler yüzbinler yatırdığı ama geri dönüş olarak açık oyun önerisinde bulunmak isteyen temsilcilerden geçilmiyor .Bundan 3-4 sene öncesinde durum ise tam tersiydi yatırımının fazla olduğu siteler arar "...." Bey hesabınıza 2500TL tanımladık diye dönüşler alırdık. Bu devri kıtlık olarak tanımlıyorum ve 3-4 sene öncesi gibi davranan siteleri arıyorum.
Sadece yılbaşı veya bayram seyranda değilde aktif yatırımım karşılığında şöyle telefonlar alabileceğim siteleri yazabilir miyiz postun altına!!
👍

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
587
157
43
Dostum everyler günlük yatırımın karşılığında belli saatlerde kod atıyor insanlar ile yarışıyorsun ama sen bu durumdan memnunsan np benim derdim başka.
Onlardan değil jojo. Ve mattan pusuladan bahsediyor ötekilerin neyi varki versin

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,592
2,824
113
Afedersiniz bizim gibi eşekler olduğu sürece 0.10 bete 10 spin için bile herşeyi yaparız o yüzden siteler eskisi gibi vermiyor

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
587
157
43
Ayet de yazma be dost :D Kumarcıyız biz..
Kumarcı da olsak Allah'ı anabilmeliyiz kuran ve ayetlerini hatırlayabilmeliyiz zaten şeytan içki ve kumar la sizi Allah'ı anmaktan alıkoymak ister ayeti var Allah'ı anmadık mı şeytan asıl arzusuna kavuşuyor kumarcı bile olsak Allah'ı hatırlayıp anabilmeliyiz.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
9,128
113
Kumarcı da olsak Allah'ı anabilmeliyiz kuran ve ayetlerini hatırlayabilmeliyiz zaten şeytan içki ve kumar la sizi Allah'ı anmaktan alıkoymak ister ayeti var Allah'ı anmadık mı şeytan asıl arzusuna kavuşuyor kumarcı bile olsak Allah'ı hatırlayıp anabilmeliyiz.
Şeytan okuduysa an itibari ile kumarı bırakmıştır

malikane104

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
143
43
İlk kurşunu ben atıyorum durduk yere yüklenen bakiye.

Ekli dosyalar