Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıtlık Devri

malikane104

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
143
43
Dostum geçti o dönem bugün bir site aradı yarım saat konuştuk akşam vakti
Sektör bitmek üzere diyor bir yıl öncesine göre yüzde 80 oyuncu kaybımiz var diyor
Keza yatırım yüzde 40-50 bandında azaldı diyor

Bu gidişat devam ederse 2015 e döneriz o zman sıfır bonus vardı hatta kayıpların bile 40 kat çevrimi vardı piyasada üç beş site vardı

Eğer ki dinamikpay tüm sitelere entegre edilir payfix gibi çalışırsa belki ama k ripto zaten bitti
Alternatif yatırım yöntemleri falan cogalmadikca bu bonus olayı bitti burası net

Hatta temsilcinjn soyledigini söylüyorum site bazında bir kaç aya yarı yarıya düşecek dedi bir çok siteler birrsecek falan dedi
agacım kimle konuştun ama tam tersini düşünüyorum.
Oyuncu azalmadı/arttı
Payfix,papara,dinamik vs / İnsanlar kriptoyu öğrendikçe içi rahatladı
Son cümlende işleyen çark nasıl kapatabilir be hocam otobüse binince 3-4 tane şeker çeviren insan görüyorum.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,467
22,286
113
Ben iyiyim kardeş hatta alkol aldım hafif kafamda güzelde sen nereden vurmaya çalışıyorsun ben iyi biliyorum ama yorumunu alintiladim arkadaşın sadece
ne vurması melo52 kardeşim. halini hatrını sorduk kötü olduk bak sen

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,123
519
113
Tam 3 ay oldu ne doğru düzgün bir kazanç sağladım ne dogrud düzgün bir eklemesi oldu sitelerin artık bu işin gerçekten tadı tuzu kacti

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
783
367
83
Beyler 2026'ya girmiş bulunmaktayız uzun senelerdir bu forumlarda, telegramda veyahut sitelerde promosyon, hediye için aramalarına hepimiz şahidizdir.
Değinmek istediğim konu yıllar geçtikçe sitelerin kar marjı artmasına rağmen hediyelerde azalışa gidilmesi, veya tatsızlık. Hepimizin favori siteleri vardır binler on binler yüzbinler yatırdığı ama geri dönüş olarak açık oyun önerisinde bulunmak isteyen temsilcilerden geçilmiyor .Bundan 3-4 sene öncesinde durum ise tam tersiydi yatırımının fazla olduğu siteler arar "...." Bey hesabınıza 2500TL tanımladık diye dönüşler alırdık. Bu devri kıtlık olarak tanımlıyorum ve 3-4 sene öncesi gibi davranan siteleri arıyorum.
Sadece yılbaşı veya bayram seyranda değilde aktif yatırımım karşılığında şöyle telefonlar alabileceğim siteleri yazabilir miyiz postun altına!!
Hani genelde hep deriz ya eskiden güzeldi eskiler güzel di diye kumarda eskiden güzeldi hayat gibi eski hayat gelmiyor ya eski kumarda gelmiyor o yüzden arama kardeş aradğın siteye ulaşılamıyor malesef daja sonra da deneme yine ulaşılmıcak...

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
2,378
113
agacım kimle konuştun ama tam tersini düşünüyorum.
Oyuncu azalmadı/arttı
Payfix,papara,dinamik vs / İnsanlar kriptoyu öğrendikçe içi rahatladı
Son cümlende işleyen çark nasıl kapatabilir be hocam otobüse binince 3-4 tane şeker çeviren insan görüyorum.
Dostum kripto 48 saat uygulaması geçilecek kimse devam etmez ki kripto da bir sürü hesap blokeleri oliyor olacakta kripto işi çok zor

Oyuncu arttı konusuna gelince ben kendi bulunduğum yerden bile azaldığını görebiliyorum nasıl arttı payfix varken herkes oynuyordu lise çocukları bile

Hep beraber yaşayıp gorecez daha bonus su bu olayı kesinlikle yatırım yöntemleri cikamzsa düzelmez imkansiz

Snaa şunu soyleyim geçen senelere bak yeni yılda verilen bonuslarla bırak forumlar bile etkinlik bile açmıyor

Sen forumda en son ne etkinliği gördün
Hergun onalrca etinlik olurdu?

Çok ünlü bir yerde bilet etkinliği oldu dağıtılan ödül 2.5 milyon toplam katılanların yatırdığı miktar 2.5 milyondan az nasıl yatirim çoğalmış normalde on katı yatırım oluyordu?

Sitelrin birleşmesi konusu pasha nin piyasada 10 tane sitesi var bunlar gibi birlesecektir
Şahsi görüşüm sitelerin büyük miktarda azalacağı ıvır zıvır siteler piyasadan komple silinecektir
Türkiye'de şuan 200 kusur aktif site varmış yarinyariya inecektir bu benim görüşüm tabi

malikane104

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
143
43
Dostum kripto 48 saat uygulaması geçilecek kimse devam etmez ki kripto da bir sürü hesap blokeleri oliyor olacakta kripto işi çok zor

Oyuncu arttı konusuna gelince ben kendi bulunduğum yerden bile azaldığını görebiliyorum nasıl arttı payfix varken herkes oynuyordu lise çocukları bile

Hep beraber yaşayıp gorecez daha bonus su bu olayı kesinlikle yatırım yöntemleri cikamzsa düzelmez imkansiz

Snaa şunu soyleyim geçen senelere bak yeni yılda verilen bonuslarla bırak forumlar bile etkinlik bile açmıyor

Sen forumda en son ne etkinliği gördün
Hergun onalrca etinlik olurdu?

Çok ünlü bir yerde bilet etkinliği oldu dağıtılan ödül 2.5 milyon toplam katılanların yatırdığı miktar 2.5 milyondan az nasıl yatirim çoğalmış normalde on katı yatırım oluyordu?

Sitelrin birleşmesi konusu pasha nin piyasada 10 tane sitesi var bunlar gibi birlesecektir
Şahsi görüşüm sitelerin büyük miktarda azalacağı ıvır zıvır siteler piyasadan komple silinecektir
Türkiye'de şuan 200 kusur aktif site varmış yarinyariya inecektir bu benim görüşüm tabi
Yatırım yöntemlerinin her zaman bir kulpu bulundu bulunacaktır,paranın son finiş yerini hepimiz biliyoruz.Bunu tartışmaya gerek yok.

Eskiden daha iyidi bende bundan müzdaripim zaten sen battılar diyosun ben zenginleştiler.

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
134
43
Beyler 2026'ya girmiş bulunmaktayız uzun senelerdir bu forumlarda, telegramda veyahut sitelerde promosyon, hediye için aramalarına hepimiz şahidizdir.
Değinmek istediğim konu yıllar geçtikçe sitelerin kar marjı artmasına rağmen hediyelerde azalışa gidilmesi, veya tatsızlık. Hepimizin favori siteleri vardır binler on binler yüzbinler yatırdığı ama geri dönüş olarak açık oyun önerisinde bulunmak isteyen temsilcilerden geçilmiyor .Bundan 3-4 sene öncesinde durum ise tam tersiydi yatırımının fazla olduğu siteler arar "...." Bey hesabınıza 2500TL tanımladık diye dönüşler alırdık. Bu devri kıtlık olarak tanımlıyorum ve 3-4 sene öncesi gibi davranan siteleri arıyorum.
Sadece yılbaşı veya bayram seyranda değilde aktif yatırımım karşılığında şöyle telefonlar alabileceğim siteleri yazabilir miyiz postun altına!!
Limanbet775.com 10 yıldır uyeyım ama bı kac yıldır yatırım yapmıyordum bı kac ay once aradılar guzel bı nakıt eklemesı yaptılar ıster cek ıster oyna sınırsız ogun cok mutlu olmustum. Ve ınanırmısın yuksek mıktarda da cekım yaptım. Durup dururken yanı acaıp guzel duygu oluyor eskı sıteler kalmadı artık dostum herkez yamyam olmus. Bu arada lıman degıp gecme cok saglamdır pronet sık sık arayıp hal hatır sorarlar. Yatırımı kesmem aslında nedensızdı bı anda tumbetcı olduk vs

malikane104

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
143
43
Limanbet775.com 10 yıldır uyeyım ama bı kac yıldır yatırım yapmıyordum bı kac ay once aradılar guzel bı nakıt eklemesı yaptılar ıster cek ıster oyna sınırsız ogun cok mutlu olmustum. Ve ınanırmısın yuksek mıktarda da cekım yaptım. Durup dururken yanı acaıp guzel duygu oluyor eskı sıteler kalmadı artık dostum herkez yamyam olmus. Bu arada lıman degıp gecme cok saglamdır pronet sık sık arayıp hal hatır sorarlar. Yatırımı kesmem aslında nedensızdı bı anda tumbetcı olduk vs
Kankam rica etsem miktarı ve şartlarını söyler misin?

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
2,378
113
Yatırım yöntemlerinin her zaman bir kulpu bulundu bulunacaktır,paranın son finiş yerini hepimiz biliyoruz.Bunu tartışmaya gerek yok.

Eskiden daha iyidi bende bundan müzdaripim zaten sen battılar diyosun ben zenginleştiler.
Dostum batma değil batarmi elbette batmaz ama ismini cismininduymadigin siteler günlük bir dünya ciro yapiyordu şuan yapamıyor olay bu?

Yatırım yöntemlerini. Bir kulpu bulundu olayı yok öyle birşey 10 yıl önce astropay vardı onlada Dünya kesinti oluyordu jeton falan vardı payfix papara vs gibi hiç olmadi
Bundan sonra da payfix gibi birşey olmayacak gibi duruyor
Diyorum ya dinamikpay entegre olursa işler değişir ama ülke olarak bu işin üzerine gidildikçe gidiliyor ben eskisine döneceğine ihtimal vermiyorum

meharis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
723
313
63
Eskiden telefonlarım daha az çalar ve daha çok nakit ekleme yaparlardı. Şimdi de telefonlarım hiç susmuyor adeta taciz ediyorlar ama hep yatırım istiyorlar. Bir de özel günlerde sağolsunlar hiç aramazlar 😂