- 523
- 143
- 43
Ben de onu düşündüm,Büro öyle bir büro değil.Günahını almayalım da "......" gibi site.Maaşın ne kadar aylık ???????????????
Ben de onu düşündüm,Büro öyle bir büro değil.Günahını almayalım da "......" gibi site.Maaşın ne kadar aylık ???????????????
3-5 sene önce olsa dost temsilcin arayacak kaybının yüzde 10-20 si bandında şartsız şurtsuz bir nakit tanımlayacaktı.Arıyoruz elbet bulacağız bu postta..ben son 15 gündür yaşadığım kaybı ve bonussuzluğu yemin ederim daha hiç yaşamadım. ne yatırsam kayıp ve bonuslar yok denecek kadar bitti.
O işler eskidendi çalış eklemelere bel bağlama ayrıca hepsinin....Beyler 2026'ya girmiş bulunmaktayız uzun senelerdir bu forumlarda, telegramda veyahut sitelerde promosyon, hediye için aramalarına hepimiz şahidizdir.
Değinmek istediğim konu yıllar geçtikçe sitelerin kar marjı artmasına rağmen hediyelerde azalışa gidilmesi, veya tatsızlık. Hepimizin favori siteleri vardır binler on binler yüzbinler yatırdığı ama geri dönüş olarak açık oyun önerisinde bulunmak isteyen temsilcilerden geçilmiyor .Bundan 3-4 sene öncesinde durum ise tam tersiydi yatırımının fazla olduğu siteler arar "...." Bey hesabınıza 2500TL tanımladık diye dönüşler alırdık. Bu devri kıtlık olarak tanımlıyorum ve 3-4 sene öncesi gibi davranan siteleri arıyorum.
Sadece yılbaşı veya bayram seyranda değilde aktif yatırımım karşılığında şöyle telefonlar alabileceğim siteleri yazabilir miyiz postun altına!!
Bel bağlayacak bir şey yok dost.Şuan hangimiz 3-5Bin şartsız nakit verilen telefon çağrısına istemiyorum deriz.Büro arıyoruz alt tarafıO işler eskidendi çalış eklemelere bel bağlama ayrıca hepsinin....
Aylık 20-50K bandında düzenli yatırım yaptığın site varsa yatırımı kes 2 ay sonra arayıp 2-3K eklerler onun dışında o işlerin devri bitti 1 liradan 100 spin 2K yap 200 çek bonus kodu için millet telefon başında sabahliyor bürolar yedirir mi artık o nakit bonuslari kimseyeBel bağlayacak bir şey yok dost.Şuan hangimiz 3-5Bin şartsız nakit verilen telefon çağrısına istemiyorum deriz.Büro arıyoruz alt tarafı
Kalmadi kendin söylüyorsun bundan 5 ay önce telefon susmazdi 5 k ekledik 2 k ekledik şimdi yok iyice bitti işte şuan arayan sürekli yatırım istiyor😂Bel bağlayacak bir şey yok dost.Şuan hangimiz 3-5Bin şartsız nakit verilen telefon çağrısına istemiyorum deriz.Büro arıyoruz alt tarafı
Bazı sitelere yıl bazında milyon hacimlerim var da geri dönüş yok,bilmiyorum burdaki insanları da insan karşılığını istiyor.Açık oyunları atan wp temsilcisi görmek istemiyorum.Aylık 20-50K bandında düzenli yatırım yaptığın site varsa yatırımı kes 2 ay sonra arayıp 2-3K eklerler onun dışında o işlerin devri bitti 1 liradan 100 spin 2K yap 200 çek bonus kodu için millet telefon başında sabahliyor bürolar yedirir mi artık o nakit bonuslari kimseye
Tamam
Memur maaşı veriyorlar 3 ayda bir ikramiyeMaaşın ne kadar aylık ???????????????
Neyi bırakıyoruz kralBu işler boş işler.Bırakıp hayatı yaşayacaksın.
Dostum ben orada ironi yaptımBen de onu düşündüm,Büro öyle bir büro değil.Günahını almayalım da "......" gibi site.
Günahını almadım dost :dDostum ben orada ironi yaptım
Alsanda problem yok dost ikimizede yeter günahımGünahını almadım dost :d
Artik kibariz.peki var bundan sonra
ŞeytanAlsanda problem yok dost ikimizede yeter günahım![]()
OlalaArtik kibariz.peki var bundan sonra
Dostum geçti o dönem bugün bir site aradı yarım saat konuştuk akşam vaktiBeyler 2026'ya girmiş bulunmaktayız uzun senelerdir bu forumlarda, telegramda veyahut sitelerde promosyon, hediye için aramalarına hepimiz şahidizdir.
Değinmek istediğim konu yıllar geçtikçe sitelerin kar marjı artmasına rağmen hediyelerde azalışa gidilmesi, veya tatsızlık. Hepimizin favori siteleri vardır binler on binler yüzbinler yatırdığı ama geri dönüş olarak açık oyun önerisinde bulunmak isteyen temsilcilerden geçilmiyor .Bundan 3-4 sene öncesinde durum ise tam tersiydi yatırımının fazla olduğu siteler arar "...." Bey hesabınıza 2500TL tanımladık diye dönüşler alırdık. Bu devri kıtlık olarak tanımlıyorum ve 3-4 sene öncesi gibi davranan siteleri arıyorum.
Sadece yılbaşı veya bayram seyranda değilde aktif yatırımım karşılığında şöyle telefonlar alabileceğim siteleri yazabilir miyiz postun altına!!
Sen bıraktınmi bıraktıysan burda ne işin var qBu işler boş işler.Bırakıp hayatı yaşayacaksın.
RoyalKing21Sen bıraktınmi bıraktıysan burda ne işin var q