Burdayımkonu sahibi nerde
Burdayımkonu sahibi nerde
knk sana demedim diğer konun sahibine dedimde senin dassani yiyim bu nasıl konu 50tl deneme bonusumu olrBurdayım
Adı soyadı kabak gibi ortada illa bir tanıyan çıkar
Olmazmıknk sana demedim diğer konun sahibine dedimde senin dassani yiyim bu nasıl konu 50tl deneme bonusumu olr
Aynen dediğin gibi valla ama burdada var 2 k için onu yapıcak çakallarya site ödedik diye kolpa sıkıyor yada gerçekten karaktersizin biri almış parayı
Kanka bu ismi bu forumda illa tanıyan çıkar o zaman ak g.t kara g.t belli oluraynen
Aynen dediğin gibi valla ama burdada var 2 k için onu yapıcak çakallar
Eywallah peşini kovalamam dost hazmedemedim içimi döktüm sadece alsın parayı gtne soksunKanka bu ismi bu forumda illa tanıyan çıkar o zaman ak g.t kara g.t belli olur
Dostum ben senin yerinde olsam egm'ye dekontu mail atarım kumar parası diye kime gitmişse g***** girsinaynen
Aynen dediğin gibi valla ama burdada var 2 k için onu yapıcak çakallar
Bro bu iş çözülür illa ki bunu alan forumdan biri başka izahı olamazEywallah peşini kovalamam dost hazmedemedim içimi döktüm sadece alsın parayı gtne soksun
Ahahaha ciddi olamazsınDostum ben senin yerinde olsam egm'ye dekontu mail atarım kumar parası diye kime gitmişse g***** girsin
Valla sana iyi göndermiş site bu oaraları bi cacık olmaz bunlardan uğrama bidaha orayaBro bu iş çözülür illa ki bunu alan forumdan biri başka izahı olamaz
Gayet ciddiyim. Sahte mail adresi al. At mail 120k cezası varAhahaha ciddi olamazsın
Bana gönderdiğine lanet olsun nerden açtım bunların konusunuValla sana iyi göndermiş site bu oaraları bi cacık olmaz bunlardan uğrama bidaha oraya
Anladım yaparımGayet ciddiyim. Sahte mail adresi al. At mail 120k cezası var
Adam doğru söylüyor ihbar et ceza alsın.Gayet ciddiyim. Sahte mail adresi al. At mail 120k cezası var
yada sey yapsın la esc ibanı diye dolastırsın sonra polise versin ibanı escden adamı alsınlar eger siteninsede siteyi cökertirizDostum ben senin yerinde olsam egm'ye dekontu mail atarım kumar parası diye kime gitmişse g***** girsin
Polis ordan ilanı ihbar alana kadar adamlar siteyi kapatır 😀😀yada sey yapsın la esc ibanı diye dolastırsın sonra polise versin ibanı escden adamı alsınlar eger siteninsede siteyi cökertiriz
1 tl ata ata hesabıda bloke edebilirizyada sey yapsın la esc ibanı diye dolastırsın sonra polise versin ibanı escden adamı alsınlar eger siteninsede siteyi cökertiriz
Link tıklayarak ulaşabilirsiniz
şartlar aşağıdadır
1) İlk kez kayıt olan ve finansal işlemi olmayan üyelerimiz bu bonustan yararlanabilir.
2) Deneme Bonusu kapsamında, 50TL'den 2.500 liraya kadar kazanabilirsiniz.
3) 50₺ Deneme Bonusu, yalnızca Pragmatic Play, sağlayıcısında kullanılabilir. Aksi halde bonus ve kazançlar silinir.
4) 50₺ Deneme Bonusundan para çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için bakiyenizin, almış olduğunuz bonusun 10 katı kadar olması gerekmektedir. Min çekilebilir tutar: 250TL
Örnek:
- 50₺ ile bakiyeniz 2.500₺'ye ulaştıktan sonra, 250₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 5.000₺'ye ulaştıktan sonra, 500₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 10.000₺'ye ulaştıktan sonra, 1.000₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 25.000₺'ye ulaştıktan sonra, 2.500₺ tutarında çekim yapılabilir.
üyelik oluşturdum bonus talepte yok ve yüklenmedi nasıl alıyoruzLink tıklayarak ulaşabilirsiniz
şartlar aşağıdadır
1) İlk kez kayıt olan ve finansal işlemi olmayan üyelerimiz bu bonustan yararlanabilir.
2) Deneme Bonusu kapsamında, 50TL'den 2.500 liraya kadar kazanabilirsiniz.
3) 50₺ Deneme Bonusu, yalnızca Pragmatic Play, sağlayıcısında kullanılabilir. Aksi halde bonus ve kazançlar silinir.
4) 50₺ Deneme Bonusundan para çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için bakiyenizin, almış olduğunuz bonusun 10 katı kadar olması gerekmektedir. Min çekilebilir tutar: 250TL
Örnek:
- 50₺ ile bakiyeniz 2.500₺'ye ulaştıktan sonra, 250₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 5.000₺'ye ulaştıktan sonra, 500₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 10.000₺'ye ulaştıktan sonra, 1.000₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 25.000₺'ye ulaştıktan sonra, 2.500₺ tutarında çekim yapılabilir.