- 8,372
- 9,457
- 113
@JackReacher adamın parasını ödeBaşkaları ediyor benim adıma parayıda almışlar ne insanlar varya
@JackReacher adamın parasını ödeBaşkaları ediyor benim adıma parayıda almışlar ne insanlar varya
Adamı zorla dolandırttı@JackReacher site seninmi yoksa 🤣🤣
Knk yüzde 100 eminim siteye girmiş forumdan biri ben olduğumu iddia edip almış parayıAdamı zorla dolandırttı
Ya bu eleman ön ayak oldu sana resmen dolandırttı seniKnk yüzde 100 eminim siteye girmiş forumdan biri ben olduğumu iddia edip almış parayı
öyle çapsız bir siteki isme soyisme bakmamışKnk yüzde 100 eminim siteye girmiş forumdan biri ben olduğumu iddia edip almış parayı
Ben o yaptı demiyorum ortaya konuştum alan kişi çok karektersizmişYa bu eleman ön ayak oldu sana resmen dolandırttı seni
Alalha emanet üye oluyon tc bile istemedi irtibata geçmiş paramı verin diye yalvarmış😂öyle çapsız bir siteki isme soyisme bakmamış![]()
Link tıklayarak ulaşabilirsiniz
şartlar aşağıdadır
1) İlk kez kayıt olan ve finansal işlemi olmayan üyelerimiz bu bonustan yararlanabilir.
2) Deneme Bonusu kapsamında, 50TL'den 2.500 liraya kadar kazanabilirsiniz.
3) 50₺ Deneme Bonusu, yalnızca Pragmatic Play, sağlayıcısında kullanılabilir. Aksi halde bonus ve kazançlar silinir.
4) 50₺ Deneme Bonusundan para çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için bakiyenizin, almış olduğunuz bonusun 10 katı kadar olması gerekmektedir. Min çekilebilir tutar: 250TL
Örnek:
- 50₺ ile bakiyeniz 2.500₺'ye ulaştıktan sonra, 250₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 5.000₺'ye ulaştıktan sonra, 500₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 10.000₺'ye ulaştıktan sonra, 1.000₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 25.000₺'ye ulaştıktan sonra, 2.500₺ tutarında çekim yapılabilir.
KİME TIKLIYCAZ
konu sahibi nerdeAdamı zorla dolandırttı
Benmi almışım?Ben o yaptı demiyorum ortaya konuştum alan kişi çok karektersizmiş
Sana aldı diyen oldumu dostum bana bi dekont attılar benim bilgilerimle alakası bile yok ya kendi dekontları yada birisi burdan benim adıma aldı 2 ihtimal var seni suçlamadımBenmi almışım?
Dekontuda paylaştım zaten burdaBenmi almışım?
Kanka seni etiketlemişim öbür arkadaş beni gösteriyorSana aldı diyen oldumu dostum bana bi dekont attılar benim bilgilerimle alakası bile yok ya kendi dekontları yada birisi burdan benim adıma aldı 2 ihtimal var seni suçlamadım
Silersen sevinirimLink tıklayarak ulaşabilirsiniz
şartlar aşağıdadır
1) İlk kez kayıt olan ve finansal işlemi olmayan üyelerimiz bu bonustan yararlanabilir.
2) Deneme Bonusu kapsamında, 50TL'den 2.500 liraya kadar kazanabilirsiniz.
3) 50₺ Deneme Bonusu, yalnızca Pragmatic Play, sağlayıcısında kullanılabilir. Aksi halde bonus ve kazançlar silinir.
4) 50₺ Deneme Bonusundan para çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için bakiyenizin, almış olduğunuz bonusun 10 katı kadar olması gerekmektedir. Min çekilebilir tutar: 250TL
Örnek:
- 50₺ ile bakiyeniz 2.500₺'ye ulaştıktan sonra, 250₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 5.000₺'ye ulaştıktan sonra, 500₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 10.000₺'ye ulaştıktan sonra, 1.000₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 25.000₺'ye ulaştıktan sonra, 2.500₺ tutarında çekim yapılabilir.
Onlar suçluyor demekki ben isim vermedim seni belirtmedim ortaya komuştum kim aldıysa dedimKanka seni etiketlemişim öbür arkadaş beni gösteriyor
Hangi orrrr... Evladı acaba bunu yapan insan değil a*k hırsızlık lan buDekontuda paylaştım zaten burda
Neye ön ayak oldum bilader zorla Paramı yatır dedim adams boş boş konuşuyonuz yaYa bu eleman ön ayak oldu sana resmen dolandırttı seni
Dekontu bile attım belki çıkar ortaya utanırda diyeOnlar suçluyor demekki ben isim vermedim seni belirtmedim ortaya komuştum kim aldıysa dedim
ya site ödedik diye kolpa sıkıyor yada gerçekten karaktersizin biri almış parayıDekontu bile attım belki çıkar ortaya utanırda diye