Yani 50 lirayı 25 bin yapabilsek kendi paramızla yapmaya çalışırız deneme bonusunda ne gerek varLink tıklayarak ulaşabilirsiniz
şartlar aşağıdadır
1) İlk kez kayıt olan ve finansal işlemi olmayan üyelerimiz bu bonustan yararlanabilir.
2) Deneme Bonusu kapsamında, 50TL'den 2.500 liraya kadar kazanabilirsiniz.
3) 50₺ Deneme Bonusu, yalnızca Pragmatic Play, sağlayıcısında kullanılabilir. Aksi halde bonus ve kazançlar silinir.
4) 50₺ Deneme Bonusundan para çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için bakiyenizin, almış olduğunuz bonusun 10 katı kadar olması gerekmektedir. Min çekilebilir tutar: 250TL
Örnek:
- 50₺ ile bakiyeniz 2.500₺'ye ulaştıktan sonra, 250₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 5.000₺'ye ulaştıktan sonra, 500₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 10.000₺'ye ulaştıktan sonra, 1.000₺ tutarında çekim yapılabilir.
- 50₺ ile bakiyeniz 25.000₺'ye ulaştıktan sonra, 2.500₺ tutarında çekim yapılabilir.
Dolandırıcı sıte kazan odeme ana parayı yolla kaybet hepsı gıtsın ne guzel dunyaKüfür etti diyor adam ne diyim bro ana parasını kurtarmış en azından
Yapılmadı yalan söylüyolarKonu dışı @Shellac hocam hizbet canlı desteğine bağlanıp durumu sordum beni kötü duruma düşürdüklerini yazdım @Hakan10101 arkadaşımızın ana para iadesini yaptıklarını söylediler bilginiz olsun
Ortada mağduriyet yok sanırım ben yükü üstümden attım herkssin çarşısı pazar olsun
bilal dinçer kim benim parama çökmüş benim oludğımı iddia edip adamlarda ss varÖbür konu kilitlendiği için oraya atamadım @Shellac
hocam 50tlyi 25k nasıl yaptın2500 çekim verildi
Kendini ben olarak tanıtıp parayı alan arakadaş ailenden çocuğundan çıksın ne diyim sana eşek
hocam tc gözüküyo seninse kapat
Başkaları ediyor benim adıma parayıda almışlar ne insanlar varyaTeşkilat olmuşlarEkli dosyayı görüntüle 937641
O arkadaşım tc si bu forumda kendisihocam tc gözüküyo seninse kapat
hakkına girecek kadar düşmüşlerBaşkaları ediyor benim adıma parayıda almışlar ne insanlar varya
hocam sana demistim yatırım yapılmaz diye bu siteye allah bilir gönderdikleri para ibanıda kendilerine aitO arkadaşım tc si bu forumda kendisi
Bilmiyorum artık 2 k parasında değilim nasıl bi işin içine düştüm hazmedemiyorumhocam sana demistim yatırım yapılmaz diye bu siteye allah bilir gönderdikleri para ibanıda kendilerine ait