- 5,094
- 4,231
- 113
Site full problemli yav emin olmadığın bir şey için konu açmak nedir ?
DogrudurBöyle mi dost
Ben ermişmiyim gardaş emin olayım yinede açtım faydalanın diye kayıt olma sen o zamanSite full problemli yav emin olmadığın bir şey için konu açmak nedir ?
Ermiş olmana gerek yok birader bende bir sürü yeni site var deneme bonusu olan ve ben önce deniyorum kafama yatarsa konu açar birileri faydalansın derim.Ben ermişmiyim gardaş emin olayım yinede açtım faydalanın diye kayıt olma sen o zaman
Ben yapmıyorum senin birader sen öyle yap ben buyumErmiş olmana gerek yok birader bende bir sürü yeni site var deneme bonusu olan ve ben önce deniyorum kafama yatarsa konu açar birileri faydalansın derim.
İlk başta ödüyordu kardeş.cogu dandik site gibi bikac kişiye ödeyip çamura yatmaya başladılar.bnde ruletde 10k yaptım kural değişti diye sildiler bakiyemiSite full problemli yav emin olmadığın bir şey için konu açmak nedir ?
sadece pragmatikher alan mi
Denemeye değer mi birkaç dakikaya anlayacağız. Yine de vakit ayırıp paylaştığın için teşekkürler dost.![]()
Kingbet - Türkiye'nin En Çok Kazandıran Platformu
Kingbet - Türkiye'nin En Çok Kazandıran Platformukingbet726.com
Keşke herkes senin gibi olsa adamlar bonusu paylaştım diye hakaret ediyor teşekkür ederim kardesimDenemeye değer mi birkaç dakikaya anlayacağız. Yine de vakit ayırıp paylaştığın için teşekkürler dost.
Sen de onlara et oğlum senin dilin dut mu yiyor 🤣Keşke herkes senin gibi olsa adamlar bonusu paylaştım diye hakaret ediyor teşekkür ederim kardesim
Yok ben etmiyorum birader mübarek aydayiz yoksa bende bilirim sovmeyiSen de onlara et oğlum senin dilin dut mu yiyor 🤣