Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kilo Verme - Alma

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,259
2,027
113
Sabah akşam bu illetten strese giriyoruz farklılık olsun diye gelin kilo verme ve alma deneyimlerimizi yazalım
85 kgden 128 kglere kadar çıktım maalesef (illet yüzünden) 2 ay önce spor salonuna yazıldım şuan ( spor geçmişim var)117 ye kadar düştüm hala devam ediyorum. Bel çevrem 132 ydi şuan 113lere kadar düştü. Hedefim eski kiloma geri dönmek. Kilo alınca tipte kayıyor maalesef deneyim ve tecrübelerinizi merak ediyorum.
Boy 1.83
Güncel kilom 117

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,100
3,476
113
Sabah akşam bu illetten strese giriyoruz farklılık olsun diye gelin kilo verme ve alma deneyimlerimizi yazalım
85 kgden 128 kglere kadar gördüm(illet yüzünden)2 ay önce spor salonuna yazıldım şuan ( spor geçmişim var)117 ye kadar düştüm hala devam ediyorum. Bel çevrem 132 ydi şuan 113lere kadar düştü. Hedefim eski kiloma geri dönmek. Kilo alınca tipte kayıyor maalesef deneyim ve tecrübelerinizi merak ediyorum.
Boy 1.83
Güncel kilom 117
128 mi . Az daha zorlasan Ağır Yaşamlar proğramında izlerdik seni bu sene

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,253
2,042
113
Kanka sen baya obez olmuşsun şimdi şişmanlığa düşmüşsün

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,259
2,027
113
128 mi . Az daha zorlasan Ağır Yaşamlar proğramında izlerdik seni bu sene
Boy ve kalıptan o kadar durmuyor etrafımdakiler bu kiloda olman imkansız diyorlardı en son tartıya çıktım ve gördüm 2 senede 40 kg almışım. O dönem zorla vermiştim 9 ayda ve sarbaşa yaptım maalesef sorun şu karbonhidratı kesince de idman gücü düşüyor şuan kg gidiyor evet ama bi yandan askerlikte geliyor kiloda vermem gerek.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,253
2,042
113
2 ayda bu kiloyu aldıysan hastahaneye uğra bir derdin var belli günde 5 tane hamburger yemiyorsan normal değil

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,253
2,042
113
Boy ve kalıptan o kadar durmuyor etrafımdakiler bu kiloda olman imkansız diyorlardı en son tartıya çıktım ve gördüm 2 senede 40 kg almışım. O dönem zorla vermiştim 9 ayda ve sarbaşa yaptım maalesef sorun şu karbonhidratı kesince de idman gücü düşüyor şuan kg gidiyor evet ama bi yandan askerlikte geliyor kiloda vermem gerek.
Bedelli git sakın 6 ay gitme

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,259
2,027
113
Kanka sen baya obez olmuşsun şimdi şişmanlığa düşmüşsün
2020 yılında aynı kilodan 76lars kadar düştüm alkol illet vb derken kilo aldık yine 2 ayda güzel kilo verdim şuan bile iyi duruyor agırlık çalıştıgım ıcın ama 2 ay önce çok beterdi hedefim Mart'a kadar 90 a düşmek bakalım

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,100
3,476
113
Askerde rahat 20 kilo verirsin . %100

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
505
113
170 boy kilo 76 :D

illete başlamadan önce kilo 50'ydi gerçeği lisede 65 leri gördüm ama 50 idi 26 kg de ben almışım :D

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,259
2,027
113
Bedelli git sakın 6 ay gitme
Öyle düşünüyorum hocam şuan tek amacım zayıflamak güzel de gün geçtikçe inceliyorum kendi halime dönüyorum ama mecburen kalori açığı verince insan acı çekiyor
Keşke diyorum fiziğimi korusaydım alkol illet üniversite derken kendimi bu kadar salmasaymışım konuyu da açtım mart'ta güncel kg yazacagım bakalım her gün hırsla 10 bin adım +30 dk yürüyüş + ağırlık çalışıyorum

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
505
113
Öyle düşünüyorum hocam şuan tek amacım zayıflamak güzel de gün geçtikçe inceliyorum kendi halime dönüyorum ama mecburen kalori açığı verince insan acı çekiyor
Keşke diyorum fiziğimi korusaydım alkol illet üniversite derken kendimi bu kadar salmasaymışım konuyu da açtım mart'ta güncel kg yazacagım bakalım her gün hırsla 10 bin adım +30 dk yürüyüş + ağırlık çalışıyorum
adım atmak çok işe yaramıyor tecrübeyle sabit 10k adım atıyorum 7 aydır kilo sabit. ama istediğimi yiyorum

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,259
2,027
113
adım atmak çok işe yaramıyor tecrübeyle sabit 10k adım atıyorum 7 aydır kilo sabit. ama istediğimi yiyorum
Yok reis şöyle fazla kilom olduğundan dolayı o kadar adım atıp + agırlık çalışıyorum ama kalori de kısıyorum örnek ekmek makarna pilav türevleri asla yok karbonhidrat yok gibi bir şey bir bisküvü 500 kalori öyle diyim sana 🤣 6 yumurta yesen o kadar etmiyor.