- 14,653
- 13,034
- 113
Bence öyle bir ödül yok da sana kıyak yapası gelmiş gibime geldi hiç duymadım çünkü öyle bir ödül 😅valla sordum kripto istedi attım bekliyorum
Bence öyle bir ödül yok da sana kıyak yapası gelmiş gibime geldi hiç duymadım çünkü öyle bir ödül 😅valla sordum kripto istedi attım bekliyorum
var aslında dur hatta konusu varBence öyle bir ödül yok da sana kıyak yapası gelmiş gibime geldi hiç duymadım çünkü öyle bir ödül 😅
Yok her 10 bin mesaj dolunca forumun aktif üyelerine verilir bu.Bence öyle bir ödül yok da sana kıyak yapası gelmiş gibime geldi hiç duymadım çünkü öyle bir ödül 😅
Çok dillendirmeyin kardeşim bizede zamanında @butragueno dostumuz söylemişti başkan sağolsun gönderiyorYok her 10 bin mesaj dolunca forumun aktif üyelerine verilir bu.
Ama etkinlikten etkinliğe koşana vermezler. Cebinde akrep olana vermezler. Senin hakkın vardır
Valla kara konusunu açmış. Bence de dillendirilmesin 😂😂Çok dillendirmeyin kardeşim bizede zamanında @butragueno dostumuz söylemişti başkan sağolsun gönderiyor
Free beyin maksimum çekimi 500 müş belli olduKupon ve bakiye
Mac 500 kuralı vardır kesınKupon ve bakiye
Hayır kanka öyle bişey yok ya kazanç sınırı yokFree beyin maksimum çekimi 500 müş belli oldu
ozaman geçmiş olsun dostKupon ve bakiye
Bu nakit zaten everylerde en leş sitelerden biri. Her haltı yer bunlar hiç güvenmemHayır kanka öyle bişey yok ya kazanç sınırı yok
freebet miktarı düşecek diyor hesabınız danHayır pardon 500 geçecek hesabınıza diyor konuşmada şimdi farkettim acaba 500 mü lan harbiden valla sıçtık ya ilk kez böyle bişey başıma geldi yemin ederim şoktayım ben de
Örnek mi vermiş acaba onu bilemedim soruyorum şu an kazanç sınırı var mı diyefreebet miktarı düşecek diyor hesabınız dan
Bence sınır yok bunlar da ve freebet miktarı düşecek sadece demiş limit belirtmemiş vardr bir hataÖrnek mi vermiş acaba onu bilemedim soruyorum şu an kazanç sınırı var mı diye