- 11,096
- 3,305
- 113
Bir dahakine olacaktırBurda da çoğunlukla hedefe ulaşıyorum aslında ama bugün burada günümde değilim demek. Başka zaman artık sağol kanka.
Bir dahakine olacaktırBurda da çoğunlukla hedefe ulaşıyorum aslında ama bugün burada günümde değilim demek. Başka zaman artık sağol kanka.
geçmiş olsunUlaşırsak 10 kişi 500
İlk Adım
Olsaydı güzel olacaktı 10 dedim de 12 13 14 yapardım ben onu gidişata göre, ulaşamadık, sağlık olsunBu kadar dağıtımı hak eden bi forumda değiliz @Kemal34 Geçmiş olsun kanka
Bol şansUlaşırsak 10 kişi 500
İlk Adım
Geçmiş olsunOlsaydı güzel olacaktı 10 dedim de 12 13 14 yapardım ben onu gidişata göre, ulaşamadık, sağlık olsun
Farkındayım fazlasini yapacağınin da hergun aynı kişiler artık beni soğutmaya başladı sen iyisini bilirsin bidahakine olur umarımOlsaydı güzel olacaktı 10 dedim de 12 13 14 yapardım ben onu gidişata göre, ulaşamadık, sağlık olsun
Roll maaşı var haberin yok mu daha tahirimFarkındayım fazlasini yapacağınin da hergun aynı kişiler artık beni soğutmaya başladı sen iyisini bilirsin bidahakine olur umarım
Doğru diyon. Her an bi çılgınlık yapıp hesabımı kapatabilirim ben de zaten. Öyle keskin hareketlerim çoktur. Beni de sarmıyor artık burası.Farkındayım fazlasini yapacağınin da hergun aynı kişiler artık beni soğutmaya başladı sen iyisini bilirsin bidahakine olur umarım
Havamda olsam o kişileri tek tek etiketlicem cingar çıkarıcam artıkRoll maaşı var haberin yok mu daha tahirim
Kaos severiz puajajHavamda olsam o kişileri tek tek etiketlicem cingar çıkarıcam artık![]()
Bol sansUlaşırsak 10 kişi 500
İlk Adım
Bol şanslar kralUlaşırsak 10 kişi 500
İlk Adım
😂ağam bizimle eğleniyo@Mrlbra komik olan ne hacı?