- 11,096
- 3,305
- 113
Geçmiş olsun
46.5 altTebriklerr wonnn
reis valla bi kazan artık ya şu namussuzların yaptığına bak
Nasıl won 47 cıktı 46.5 altTebriklerr wonnn
Kazanıyom zaten kanka kazanmasam nasıl açayım bu rolleri. Burda şansımız yok.reis valla bi kazan artık ya şu namussuzların yaptığına bak
uğursuz biri var demekki neyse sağlık olsunKazanıyom zaten kanka kazanmasam nasıl açayım bu rolleri. Burda şansımız yok.
Buradakilere de kazandırmak istiyorsun ama olmuyorKazanıyom zaten kanka kazanmasam nasıl açayım bu rolleri. Burda şansımız yok.
Son 15 sn ye süre kullanmadi o.c Efes son top yapsa gelmiştiKazanıyom zaten kanka kazanmasam nasıl açayım bu rolleri. Burda şansımız yok.
Hedefim o dostum zaten o maksatla açıyorum yoksa arka planda takılırım da işimiz rast gitmiyor maalesef sağlık olsun ne diyelim.Buradakilere de kazandırmak istiyorsun ama olmuyor
Geçmiş olsun
Bol kazanclar olsunKazanıyom zaten kanka kazanmasam nasıl açayım bu rolleri. Burda şansımız yok.
Sen en iyi arkada kazan kemalim bi önceki maçta son dk uçtular buda demekki yeri değilKazanıyom zaten kanka kazanmasam nasıl açayım bu rolleri. Burda şansımız yok.
Geçmiş olsun olmayınca olmuyorHedefim o dostum zaten o maksatla açıyorum yoksa arka planda takılırım da işimiz rast gitmiyor maalesef sağlık olsun ne diyelim.
Burda da çoğunlukla hedefe ulaşıyorum aslında ama bugün burada günümde değilim demek. Başka zaman artık sağol kanka.Sen en iyi arkada kazan kemalim bi önceki maçta son dk uçtular buda demekki yeri değil