- 363
- 97
- 28
Yok Abi Gates Bile Vermedi 50 betten Bu Rabbit Oyunu Çok Zor..Bu Enjoybet Dolandırıcı Kesin Desteğe Bişe Sordum Deneme İle İlgili Engel Attı Hemen..
100 spinde 10 kez oyuna gitse bile 50 k odemezboşa üye olmayin oyun çöp o yüzdden o oyunda veriyorlar zaten daha oncede bi site 10 k vermisti o oyunda kimse kurus cekemedi
Haklısın üyelik yapmayın maksimum verse 5k fazla yokSakın üye olmayin . 50k yapan üstüne gitsin evi satıp sayısal oynasın o sansla
Bu bonusu alan kaç enyi var onuda geçtim yatrım ypan kaç enyi var 🤣🤣🤣🤣Detaylar linkte arkadaşlar yatirimsiz 5000 tl değerinde spin veriyor 50 bin çıkarsa 5 bin çekiyorsunuz 50 bin çıkmazsa bakiye siliniyor
Yatırımsız Hacı Bonus Ne Yatırımı..Bu bonusu alan kaç enyi var onuda geçtim yatrım ypan kaç enyi var 🤣🤣🤣🤣
Biliyorum olmuyacak duaya amin denmezYatırımsız Hacı Bonus Ne Yatırımı..
Atarım da banka ekran fotosu almıyor kardeşim benimSs atarmısın yalan atıosun
Boş bonusDomain kaç açılmıyor
3k cikti direk giti ztn 50k mümkün deil olması ztnDetaylar linkte arkadaşlar yatirimsiz 5000 tl değerinde spin veriyor 50 bin çıkarsa 5 bin çekiyorsunuz 50 bin çıkmazsa bakiye siliniyor
At yalanı skm inananiAtarım da banka ekran fotosu almıyor kardeşim benim
Kulakları dikine tavşan gider nereyeBende ki bu şansla 49.999 da kalır
Senin kulak zarini opeyim
Noldu
Ben kazandım meritking sitesiydi galiba 50k yap 5k çek Sweette veriyordu oyuna aldı 64k vermişti çekmiştim 😂😂5 6 site ayni şeyi yapiyor daha 1 tane kazanan görmedim
Ya tutarsa 😅Detaylar linkte arkadaşlar yatirimsiz 5000 tl değerinde spin veriyor 50 bin çıkarsa 5 bin çekiyorsunuz 50 bin çıkmazsa bakiye siliniyor